VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH Digitális Zóna*

Gyorsaság és kényelem egy helyen. Pont ott, ahol te is vagy.

Gyors

Rövid idő alatt teljesértékű számlát nyithatsz.

Egyedi

Sosem volt még ilyen egyszerű számlát nyitni.

Kényelmes

Nyisd meg számlád egyetemi hallgatóként, vagy ott dolgozó munkatársként.

Élvezd a korszerű környezet okozta kényelmet már az egyetemeden is!


MBH Diákhitel Számla

Eljött az idő, hogy a saját utad járd. Kizárólag diákhitel mellé.

MBH Diák Számlacsomag

Megérdemled a legjobbat2.

Nyisd meg bankszámládat az MBH Digitális Zónában 30 000 Ft jóváírással! 3

Promóció: 2023.október 9-től visszavonásig, de legkésőbb 2023. december 29-ig.

Hogyan lehet tiéd a 30 000 Ft jóváírás?

 1. Nyiss MBH Bank lakossági bankszámlát az egyetemen található MBH Digitális Zónában!
 2. Igényelj számlád mellé bankkártyát és használd a számlanyitást követő 2 hónapon belül legalább egyszer, min. 3 000 Ft értékben.
 3. Teljesítsd a feltételeket és legyen tiéd a 30 000 Ft jóváírás!
MBH_DigitalisZona_2023nov_DIAK_WeboldaliTermek_440x500
MBH_DiakHitel_Szamlacsomag_WeboldaliTermek_2023aug_768x420.png

20.000 Ft Budapest Park utalvány bankszámlanyitás mellé!2

Válaszd az MBH Diákhitel Számlát és vegyél részt fergeteges koncerteken vagy szabadtéri programokon Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyén, a Budapest Parkban!

Ahhoz, hogy tiéd legyen az utalvány:

 • Válaszd új vagy meglévő diákhiteled mellé az MBH Diákhitel Számlát és nyisd meg bármelyik MBH Digitális Zónában. Új számládat akár online számlanyitással vagy személyesen is megnyithatod egy bankfiókban.
 • Az utalványkódodat és annak felhasználási leírását elektronikus formában fogod megkapni, így fontos, hogy számlanyitáskor megadd az e-mail címedet.

További elérhető számlacsomagok a Digitális Zónában

MBH_FlottaPartner_Program_WeboldaliTermek_2023maj_440x286.png

MBH Partner Plusz Számlacsomag

 • Kedvezményes számlavezetési díj elektronikus kivonattal
 • Mastercard Platinum fő bankkártya első évben 50%-os kedvezménnyel
 • Díjmentes bankkártyás vásárlás
 • Díjmentes Netbank és Mobilalkalmazás szolgáltatások

Feltétel: MBH Partner Programban érintett Munkáltató Munkavállalója és havonta legalább 100.000 Ft jóváírás.

mbh_extra_plus-440x286

MBH Kedvezmény / MBH Kedvezmény Plusz / MBH Extra Számlacsomag

 • Kedvezményes számlavezetési díj elektronikus kivonattal
 • Díjmentes bankkártyás vásárlás
 • Díjmentes Netbank és Mobilalkalmazás szolgáltatások

Feltétel: A számlacsomagban foglalt havi rendszeres jóváírás teljesítése.

zeroszamlacsomag

MBH Belépő Számlacsomag

 • Díjmentes bankkártyás vásárlás
 • Díjmentes Netbank és Mobilalkalmazás szolgáltatások

Hol találod a Digitális Zónáinkat?

Széchenyi István Egyetem, Győr

Miskolci Egyetem, Miskolc

Állatorvosi Egyetem, Budapest

Testnevelési Egyetem, Budapest

Maradtak benned kérdések?

Mindig elérhetőek vagyunk számodra.

Hívj minket Telebankon

06 80 350 350

(ingyenesen hívható telefonszám)

Hívj minket külföldről

+36 1 373 33 99

Videobankon keresztül

Kényelmesen, minden munkanapon 9-17 óra között kereshetsz minket.

Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat! ⁣A "Visszahívás kérése" gombra való kattintással tudomásul veszed a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.

*MBH Digitális Zóna: Az MBH Videobank (korábban MKB Videóbank) szolgáltatáshoz hozzáférést biztosító kioszk rendszerként működő ügyintézési hely (lásd az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának I. számú Függelék 20.7.3 pontját )

Jogi információk:

EBKM: 0,01%

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja, tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §. szerinti ajánlattételnek.

A teljeskörű tájékoztatás az alábbi dokumentumokban elérhető:

A számla és számlacsomagok részletes leírásait, a részletes díjtételeket és a teljeskörű feltételeiket a Lakossági számlavezetési hirdetmény és a Lakossági forint vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek, valamint az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata és annak I., II., III., IV., V. számú függelékei tartalmazzák.

A fent megjelölt hirdetményeket, üzletszabályzatokat és az általános szerződési feltételeket, valamint az egyéb dokumentumokat a 2023.05.01 után MBH Bank Nyrt.-vel megkötött szerződések között találod, melyeket a vonatkozó dokumentumok gombra történő kattintással rögtön elérheted.

Végjegyzet:

1 Promóció időtartama: 2023. augusztus 14-től visszavonásig, de legkésőbb 2023. december 29. napjáig. A promóció további feltételei: A számlanyitás történhet 2023. augusztus 14-től az MBH Bank fiókjaiban és MBH Videobank-on keresztül online számlanyitás keretében, valamint az egyetemeken megtalálható MBH Digitális Zónákban is. Egy ügyfél csak egy MBH Diákhitel számlával rendelkezhet, így a Számlatulajdonos a feltételek teljesítése esetén csak egyszer jogosult a Budapest Park utalványra, függetlenül attól, hogy a promóció ideje alatt mennyi számlát nyit. A feltételek teljesítése esetén is csak abban az esetben illeti meg a Számlatulajdonost a Budapest Park utalvány, ha a promóció ideje alatt nyitott MBH Diákhitel Számla szerződés az utalvány elküldéséig nem kerül megszüntetésre.

2 Jelenleg jövedelem jóváírás feltétele nélkül, és vagyoni feltételhez nem kötött számlacsomagjaink közül a legkedvezőbb.

Az MBH Diákhitel Számlanyitási promócióval kapcsolatos részleteket és teljes körű feltételeket az MBH Bank Nyrt. Lakossági Számla Akciós Termékek Hirdetménye tartalmazza.

3 Lényeges feltételek: Új lakossági ügyfél,(a számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt az MBH Banknál sem jogelődjeinél lakossági forint fizetési számlája, sem Számlatulajdonosként, sem Társtulajdonosként) aki a promóció ideje alatt az MBH Digitális Zónában elérhető lakossági számlacsomagot (MBH Diákhitel Számla, MBH Diák-, MBH Kedvezmény-, MBH Kedvezmény Plusz-, MBH Extra-, MBH Partner Plusz-, MBH Belépő Számlacsomagot) nyitnak, továbbá a promóció ideje alatt – a számlacsomagokhoz választható lakossági bankkártyák körének figyelembevételével – bankkártyát igényelnek és a számlanyitást követő 2. hónap végig az igényelt bankkártyával legalább egy alkalommal, összesen minimum 3 000 Ft értékben sikeres és – ugyanezen időszak alatt – lekönyvelt tranzakciót végeznek, valamint a promóció ideje alatt nyitott lakossági számlacsomag és bankkártya szerződése a megnyitást követő 2. hónap utáni hónap végéig, de legkésőbb 2024. március 29 -ig nem kerül megszüntetésre Új Lakossági Ügyfélnek tekinti a Bank, azt az ügyfelet, akinek a számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt az MBH Banknál/jogelőd Takarékbanknál/jogelőd MKB Banknál lakossági forint fizetési számlája, sem Számlatulajdonosként, sem Társtulajdonosként Jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek! A kedvezménynyújtás valamint az egyes számlacsomagok részletes leírását és feltételeit az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzforgalmi Általános Szerződési Feltételei valamint Lakossági számlevezetési hirdetménye és Lakossági számla akciós termék hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a www.mbhbank.hu weboldalunkon, valamint megtekinthetők az MBH Bank fiókjaiban

Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt.

Az MBH Bank bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a oba.hu oldalon találhatóak.