MBH Bank App (korábban MKB)

Tartsd kézben pénzügyeid!

Mire használhatod az MBH Bank App (korábban MKB) alkalmazást?

Számlainformációk

Néhány lépésben ellenőrizheted a számlaegyenleged és a számlamozgásaid.

Átutalások

Egyszerűen, bármikor indíthatsz átutalást.

Bankkártyával kapcsolatos műveletek

Módosíthatod a bankkártyáidhoz tartozó limiteket, és internetes bankkártyás vásárlásaidat is hitelesítheted.

Devizaváltás

Azonnal válthatsz devizát két különböző pénznemben vezetett számlád között, egyedi árfolyamon.

Mobilfizetés

NFC-képes Android készülékeden gyorsan és biztonságosan fizethetsz a mobilfizetés funkcióval. Ha Apple eszközt használsz, könnyedén hozzáadhatod a bankkártyádat az Apple Wallethez, hogy biztonságosan és gyorsan fizethess az Apple Pay-jel.

QR kódos bejelentkezés az MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatásba

Gyorsan és kényelmesen, a belépési azonosítód és a jelszavad nélkül jelentkezhetsz be az MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatásba.

Hogyan kezdheted el használni a mobilalkalmazást?

Igényelj MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatást!

Ha még nincs MBH Netbank (korábban MKB) szerződésed, igényeld a szolgáltatást TeleBank ügyfélszolgálatunk 06 80 350 350-es számán, vagy munkanapokon 9 és 17 óra között az MBH Videobankban (korábban MKB)

Töltsd le és aktiváld az MBH Bank App (korábban MKB) applikációt!

Töltsd le a mobilalkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból, majd aktiváld az MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatáshoz tartozó azonosítóddal és belépési jelszavaddal.

Állítsd be a PIN kódodat!

Állíts be egy PIN kódot, vagy a gyorsabb bejelentkezéshez és jóváhagyásokhoz válaszd a biometrikus azonosítást (ujjlenyomat, arcfelismerés), ha mobiltelefonod erre alkalmas.

Töltsd le most az MBH Bank App (korábban MKB) applikációt!

Élvezd a szabadságot pénzügyeid intézésekor is.

Van már MBH Netbank (korábban MKB) hozzáférésed? Akkor az MBH Bank App (korábban MKB) applikációt is használhatod!

Hogyan aktiválhatod a mobilalkalmazást?

Az alkalmazást az MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatáshoz tartozó belépési azonosítóddal, jelszavaddal és az SMS-ben küldött, egyszer használatos aktivációs kóddal aktiválhatod.

Az aktiváció megerősítéséhez olvasd le az MBH Bank App (korábban MKB) applikációval az MBH Netbank (korábban MKB) Ügyintézés / Mobilalkalmazás aktiválása menüpontban található QR kódot, vagy gépeld be a QR kód alatt található egyszer használatos jelszót.

Hol találod meg az MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatáshoz tartozó belépési azonosítóját?

A legfeljebb 8 számjegyű azonosítódat megtalálod az MBH Netbank (korábban MKB) szerződéskötéskor kapott visszaigazoló lapon, Netbank felhasználói azonosító néven. Ha nem találod a visszaigazoló lapot, hívd munkatársainkat az MBH Videobankon (korábban MKB) szolgáltatáson keresztül!

Mit tegyél, ha elfelejtetted a jelszavad?

Az MBH Netbank (korábban MKB) belépési oldalán kattints az Elfelejtette a jelszavát? linkre, majd add meg az MBH Netbank (korábban MKB) azonosítódat, születési dátumod, MBH bankkártyád utolsó 6 számjegyét és a bankkártyára nyomtatott nevet. Ezután SMS-ben elküldjük az ideiglenes jelszavad, amivel be tudsz lépni a szolgáltatásba, és ott megadhatsz egy új jelszót.

Ha nem kapod meg az SMS-t, ellenőrizzd a telefonszámod az MBH Netbank (korábban MKB) szerződésedben! Ha módosítanod kell a telefonszámod, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon (külföldről a +36 1 373 3399-es számon), hívd az MBH Videobankot (korábban MKB) vagy látogass el bármelyik bankfiókunkba .

Gyakran ismételt kérdések

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van a hozzád legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 3399)