VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Tájékoztató az MBH Bank Nyrt. lakossági termékpalettájának megújításáról, az igénybe vehető lakossági fizetési számlák és kapcsolódó szolgáltatások konszolidációjáról, egyszerűsítéséről

Az MBH Bank Nyrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2023. szeptember 1-jétől megkezdi a lakossági Számlatulajdonos Ügyfelei számára nyújtott lakossági fizetési számla palettájának megújítását, harmonizálását, tehát egyes lakossági fizetési számlacsomagok igénybevételi lehetőségének megszüntetését kezdeményezi.

Érintett Ügyfélkör

Azok a lakossági Számlatulajdonos Ügyfeleink, akik 2018. szeptember 3-át megelőzően az MBH Bank Nyrt. Takarékbank jogelődjének valamely jogelődjénél 5-el (kivéve 586), 6-al (kivéve 612), 7-el, 8-al, 181-el és a 182-el kezdődő számlaszámú lakossági fizetési számlát – nem postahelyen – nyitottak , és akiknek az MBH Bank Nyrt. lakossági bankszámla csomagjainak megújítására tekintettel átszerződésre vonatkozó névre szóló ügyfélértesítést küldött vagy dedikált private bankár vagy prémium specialista által telefonon megkeresett.

A konszolidáció folyamata

Az első lépcsőben az Érintett Ügyfelek értesítő levél útján kerülnek megkeresésre, melyben arról tájékoztatjuk Érintett Ügyfeleinket, hogy a jelenlegi forint vagy deviza számlacsomagjuk igénybe vételi lehetősége meg fog szűnni. Az értesítő levélben javaslatot teszünk számlacsomag módosítására, másik számlacsomag választására, amelyre 2023.11.03-ig van lehetőség.

A második lépcsőben azok az Érintett Ügyfelek, akik az első lépcsőben küldött értesítő levélben megjelölt 2023.11.03-i dátumig nem éltek a számlacsomag váltás lehetőségével, felmondó levelet fognak kapni, amelyben arról tájékoztatjuk Őket, hogy újabb 60 nap áll rendelkezésükre a számlacsomagjuk megújítására. Azonban ha az érintett Számlatulajdonosok a felmondó levél kiküldését követő újabb 60 nap alatt sem élnek a számlacsomag megújítás lehetőségével, a fizetési számlájuk felmondásra kerül és annak egyenlegét az MBH Bank Nyrt. egy nem kamatozó, korlátozott funkcionalitású számlán tartja nyilván.

A Számlacsomag megújítás lehetséges módja, helye

A számlacsomagok megújítására az MBH Bank Nyrt. kijelölt bankfiókjaiban van lehetőség, amelynek listája megtalálható az „Elérhetőségi adatok” között a lenti táblázatban.

A szerződésmódosítás során tapasztalható változások

A számlacsomag átszerződés forint, euró, USA dollár, svájci frank és angolt font devizanemű számlák esetén nem befolyásolja Érintett Ügyfeleink meglévő számlaszámát, Internetbank hozzáférését, vagy a már beállított csoportos beszedési és állandó átutalási megbízások érvényességét. A számlacsomag váltást követően az Érintett Ügyfeleink nem fognak változást tapasztalni a kapcsolódó szolgáltatások működésében, az Internetbankhoz, mobilbankhoz történő hozzáférésben, a bankkártya szolgáltatáshoz történő hozzájutásban.

Az MBH Bank Nyrt. számlacsomagok megújítására tett ajánlatai

Kizárólag az Érintett Ügyfeleink számára nyújtott ajánlatainkat az MBH Bank Nyrt. Lakossági MBH Megújulás Ajánlatok Hirdetménye tartalmazza, aminek részleteiről a „Hirdetmények” között tájékozódhat.