Devizaváltás

Devizaváltás

Konvertáljon gyorsan és egyszerűen a NetBANKár szolgáltatásban elérhető Devizaváltás funkcióban!

Már kisösszegű konverziók esetén is egyedi árfolyam alkalmazására van lehetőség: 100 000- 30 000 000 Ft közötti vagy annak megfelelő deviza összegű tranzakciók esetében vehető igénybe. A művelet során a venni vagy eladni kívánt deviza, vagy annak a másik devizanemben kifejezett ellenértéke egyaránt megadható.

Kinek ajánljuk?

Azon ügyfeleknek, akik

  • deviza bevételeiket szeretnék azonnali árfolyamon forintra váltani,
  • egyszeri vagy rendszeres kiadásaikhoz vásárolnának devizát,
  • megtakarítási portfóliójukban szívesen tartanának deviza eszközöket.

Mit kínálunk?

  • Új funkciót a NetBANKárban
  • MBH-nál vezetett saját számlák között egyedi devizaárfolyamon történő átutalást (átvezetést)
  • Lehetőséget az azonnali devizapiaci árfolyam változások kihasználására

Részletek

Az árfolyamkérést követően a Bank egyedi árfolyamot biztosít a tranzakcióhoz, az erre rendelkezésre álló idő alatt Ön eldöntheti, hogy kíván-e konvertálni a megadott árfolyamon vagy sem. Az egyedi árfolyam Ön általi elfogadását követően kerül sor a megbízás végrehajtására, de csak abban az esetben, ha az Ön által a terhelésre megjelölt fizetési számlán a tranzakció fedezete 100 %-ban rendelkezésre áll. Amennyiben az árfolyam érvényessége lejárt, kérésére az árfolyamot frissítjük, hogy az adott pillanatban aktuálisan elérhető feltételeket biztosítsuk az Ön számára a váltáshoz.

A Bank a Devizaváltás fizetési művelethez kapcsolódóan EUR/HUF; USD/HUF; GBP/HUF; CHF/HUF; EUR/USD; EUR/GBP; EUR/CHF devizapárokra jegyez árfolyamot, tehát ezen fizetési számlák közötti átutalás ( átvezetés) esetén adható megbízás.