VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH Trezor számlak

Helyezze el megtakarításait közép- vagy hosszú távra adókedvezménnyel!

Az MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán (értékesítése 2022. február 1-jével felfüggesztésre került) lekötött betétekben, az MBH Trezor Tartós Befektetési Számlán (Korábban MKB) értékpapírokban és befektetési alapokban helyezheti el a megtakarításait. A számlákat azoknak ajánljuk, akik közép- vagy hosszú távon takarítanának meg, és kihasználnák az elérhető adókedvezményeket is.

Mik az előnyei?

  • Személyi jövedelemadó kedvezmény érhető el a számlákon elhelyezett betéti vagy befektetési termékeken.
  • Különböző időtávú és eltérő kockázatú befektetésekben helyezheti el a megtakarításait.
  • A számlákon tartott megtakarítások személyi jövedelemadó megállapítása nélkül örökölhetők. Az MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán elhelyezett összeg kapcsán haláleseti kedvezményezettet is megjelölhet.

Számold ki kalkulátorunk segítségével leendő megtakarításod.

Felhalmozási időszak (számlanyitás éve)

Minimum 25 000 Ft befizetésével vagy az önkéntes nyugdíjszámlája teljes értékpapír- és pénzegyenlegének transzferálásával nyithatja meg a számlát. Ezután a számlanyitás évében különböző, változatos futamidejű és formájú befektetési termékeket is elhelyezhet a számlán, így megtalálhatja a kockázat és hozam szempontjából legkedvezőbb befektetési formát.

Lekötési időszak

A felhalmozási időszak, azaz a számlanyitás éve után már nem növelheti a számla egyenlegét további befizetésekkel. Ebben az 5 éves időszakban kizárólag a kamatokat, hozamokat, osztalékokat, lejáratokat vagy a befektetések értékesítéséből származó bevételeket írjuk jóvá.

5 éves futamidő lejárta

Ha az 5 éves lekötési időszak utolsó napjáig nem szünteti meg a számlát, nem vett ki róla pénzt, illetve meghosszabbítani sem szeretné, akkor a számla december 31-én 0%-os adó mellett megszűnik, és nem keletkezik adóbevallási kötelezettsége a tartós befektetésből származó jövedelme kapcsán.

Segíthetünk?

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Megtakarítások védelme

OBA

OBA

Országos Betétbiztosítási Alap

BEVA

BEVA

Befektető-védelmi Alap

MiFID

MiFID

Tájékoztató a befektetési szolgáltatásról

MNB

MNB

Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Szerződéstár

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek.

A Szerződéstárban megtalálja a szerződés részletes feltételeit tartalmazó kondíciós listákat és az üzletszabályzatot. A Hirdetmények, befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatások oldalon megtalálja a termékekhez kapcsolódó hirdetményeket, valamint egyéb tájékoztatásokat.