VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Miles&More MBH Standard hitelkártya

Minden, ami mérföld – Velünk messzebbre jutsz!

2022. március 31-én a Budapest Bank Zrt. beolvadt az MKB Bank Nyrt.-be, ezt követően 2022. április 01-től az egyesült bank MKB Bank néven működött tovább. 2023. április 30-án egyesült az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvadt az MKB Bankba, így annak általános jogutódja az MKB Bank lett, amely 2023. május 01-től MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

Miért jó?

Törzsutas

Díjmentes Törzsutas tagság a Miles&More-nál, a Star Alliance partnerénél

Ajándék induló mérföldek

Induló ajándék mérföldet ügyfelenként csak egyszer írunk jóvá, a főkártya-birtokos javára, az első vásárlási tranzakciót követően. Részletes tájékoztatást a Mérföldgyűjtő feltételekben talál.

Mérföldgyűjtés minden vásárlással

1 euró vagy annak megfelelő költés forintban = 1 Miles & More mérföld. A programban alkalmazott EUR/HUF árfolyamot a mindenkori Kondíciós Lista tartalmazza


Lak_Debit_MC Lak_Credit_MC World_Elite_MC Lak_Debit_Platinum_MC_440x286.png

Bankkártya tudnivalók

Hasznos tudnivalók a bankkártya használatához.

Prémium szolgáltatások

 • THM : 33,0-39,6%*
 • 3 000 ajándék induló mérföld**
 • Díjmentes, beépített, Európa országaira kiterjedő utazási (baleset-, betegség- és poggyász-) biztosítás és asszisztencia szolgálat

*A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.

**Az első vásárláskor

További szolgáltatások, kedvezmények

 • 200.000 – 2.000.000 HUF között elérhető hitelkeret
 • Belföldön és külföldön egyaránt használható dombornyomott hitelkártyák
 • Díjmentes csoportos hitelfedezeti életbiztosítás
 • Folyamatosan feltölthető, legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthat vásárlások esetén (részletes feltételek a kondíciós listában)
 • Hitelkeretét megoszthatja szeretteivel társkártya igénylése esetén (max. 2 db)
 • Készpénzfelvétel esetén a tranzakció napjától kezdődően számít fel a Bank hitelkamatot, kamatmentes lehetőséget a Bank ezen tranzakciókra nem biztosít.
 • Vásárlás esetén legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthat, az alábbi feltételek teljesülése esetén:
  • A hó végi számlakivonat készítésének időpontjában fennálló tartozás (beleértve a felszámított díjakat és a hitelkamatot is) teljes összegének visszafizetése a hó végi zárlati elszámolás napját követő 15 naptári napon, azaz a türelmi időszakon belül; és a megelőző számlázási időszakokról semmiféle tartozás nem áll fenn a hitelkártya használat körében
  • Törlesztés/visszafizetés összege: Amennyiben a számlakivonat készítésének napján fennálló tartozás a türelmi időszakon belül csak részben kerül rendezésre, akkor a Bank a visszafizetett összegre is kamatot számít fel mind a vásárlások, mind pedig a készpénzfelvételek összege alapján, a felhasználás napja és a visszafizetés napja közötti időszakra
  • Kamatmentes napok száma: A teljes tartozás türelmi időn belüli rendezése esetén a kamatmentes napok száma a hitel igénybevétele és a visszafizetés napja között eltelt naptári napok számától függ.

Online számlanyitás

Válassz számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Kezd meg a számlanyitást online!

Digitális szolgáltatások

Online bankolás

AzMBH Internetbank (korábban BB), az MBH NetBANKár, az MBH NetBANKár Business és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Bankolás mobilról

Az MBH Mobil Appal (korábban BB) és az MBH Mobilalkalmazássalakár útközben, mobilról is bankolhatsz.

Mobilfizetés (korábban BB)

Fizess Android készülékéddel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan!

Segíthetünk?

Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérj visszahívást!

Keress bankfiókot!

Hasznos dokumentumok

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!