VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Miles & More MBH Gold hitelkártya

Minden, ami mérföld –Velünk messzebbre jutsz!
Az MBH Miles&More hitelkártyákkal Európa egyiklegnépszerűbb Törzsutas programjának tagjává válhatsz, és utazás nélkül is gyűjthetsz mérföldeket, amelyeket repülőjegyre és értékes ajándékokra válthatsz be.

MCxAquaworld_web_440x286.jpg

Prémium Mastercard® betéti- és hitelkártyájáddal igénybe vehetsz az Aquaworld pénztári gyorsító sávját 5 vendégeddel, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhetsz fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel és snackekkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat.
A szolgáltatás 2022. november 29-től 2023. május 31-ig vehető igénybe.

2022. március 31-én a Budapest Bank Zrt. beolvadt az MKB Bank Nyrt.-be, ezt követően 2022. április 01-től az egyesült bank MKB Bank néven működött tovább. 2023. április 30-án egyesült az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvadt az MKB Bankba, így annak általános jogutódja az MKB Bank lett, amely 2023. május 01-től MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

Miért jó?

Törzsutas

Díjmentes Törzsutas tagság a Miles&More-nál, a Star Alliance partnerénél

Ajándék induló mérföldek

Induló ajándék mérföldet ügyfelenként csak egyszer írunk jóvá, a főkártya-birtokos javára, az első vásárlási tranzakciót követően. Részletes tájékoztatást a Mérföldgyűjtő feltételekben talál.

Mérföld gyűjtés minden vásárlással

1 euró vagy annak megfelelő költés forintban = 1 Miles & More mérföld. A programban alkalmazott EUR/HUF árfolyamot a mindenkori Kondíciós Lista tartalmazza


Lak_Debit_MC Lak_Credit_MC World_Elite_MC Lak_Debit_Platinum_MC_440x286.png

Hasznos tudnivalók a bankkártya használatához.

Prémium szolgáltatások

 • THM : 33,0-39,6%**
  **A teljes hiteldíj mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
 • 8 000 ajándék induló mérföld*az első vásárláskor
 • Díjmentes, beépített, Európa országaira kiterjedő utazási (baleset-, betegség- és poggyász-) biztosítás.
 • Díjmentes sürgősségi készpénzfelvétel
 • Díjmentes soron kívüli bankkártya készítés

További szolgáltatások, kedvezmények

 • 200.000 – 2.000.000 HUF között elérhetőhitelkeret
 • Belföldön és külföldön egyaránt használható dombornyomott hitelkártyák
 • Díjmentes csoportos hitelfedezeti életbiztosítás
 • Folyamatosan feltölthető, legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthatsz vásárlások esetén (részletes feltételek a kondíciós listában)
 • Hitelkereted megoszthatod szeretteiddel társkártya igénylése esetén (max. 2 db)
 • Készpénzfelvétel esetén a tranzakció napjától kezdődően számít fel a Bank hitelkamatot, kamatmentes lehetőséget a Bank ezen tranzakciókra nem biztosít.

Vásárlás esetén legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthatsz, az alábbi feltételek teljesülése esetén:

 • A hó végi számlakivonat készítésének időpontjában fennálló tartozás (beleértve a felszámított díjakat és a hitelkamatot is) teljes összegének visszafizetése a hó végi zárlati elszámolás napját követő 15 naptári napon, azaz a türelmi időszakon belül; és a megelőző számlázási időszakokról semmiféle tartozás nem áll fenn a hitelkártya használat körében;
 • Törlesztés/ visszafizetés összege: Amennyiben a számlakivonat készítésének napján fennálló tartozás a türelmi időszakon belülcsak részben kerül rendezésre, akkor a Bank a visszafizetett összegre iskamatot számít fel mind a vásárlások, mind pedig a készpénzfelvételek összege alapján, a felhasználás napja és a visszafizetés napja közötti időszakra;
 • Kamatmentes napok száma: A teljes tartozástürelmi időn belüli rendezése esetén a kamatmentes napok száma a hitel igénybevétele és a visszafizetés napja között eltelt naptári napok számától függ.

Digitális szolgáltatások

Online bankolás

Az MBH Netbank (korábban BB), az MBH Netbank (korábban MKB) segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Bankolás mobilról

Az MBH Bank App (korábban BB) és az MBH Bank App (korábban MKB) alklamazással akár útközben, mobilról is bankolhatsz.

MBH Mobilfizetés (korábban BB)

Fizess Android készülékéddel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan!

Kérj visszahívást kollégáinktól!

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van a hozzád legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!