VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH Vásárlókártya (korábban Tesco Vásárlókártya)

Használd minden vásárlásnál és gyűjtsd továbbra is a Clubcard pontokat!1

THM: 39,30%-49,98%

Tájékoztatás a 2024. április 1-jétől érvényes változásokról

Az MBH Bank és a Tesco Global Zrt. között létrejött együttműködési megállapodás 2024. március 31. napjával lezárásra került. Az együttműködés lezárásával egyidejűleg, 2024. április 1-jétől módosult a hitelkártya hirdetmény szerinti elnevezése, a kibocsátott új hitelkártyák kártyaképe és a hitelkártyához biztosított kedvezmények köre.

Meglévő Tesco Vásárlókártyádat az azon szereplő érvényességi idő lejártáig továbbra is használhatod, ezzel kapcsolatban további teendőd nincs. A korábbi Tesco Vásárlókártya helyett a kivonaton, elektronikus szolgáltatásainkban (MBH Netbank (korábban BB), MBH Bank App) és az SMS szolgáltatásban hitelkártyádat MBH Vásárlókártya elnevezéssel találod.

MBH Vásárlókártya (korábban Tesco Vásárlókártya)

Használd MBH Vásárlókártyádat minden vásárlásnál és gyűjtsd továbbra is a Clubcard pontokat!1

1% visszatérítés minden vásárlás után!

Minden külföldi és hazai vásárlásod – ideértve az internetes vásárlásokat is -, valamint a hitelkártyaszámla terhére megadott csoportos beszedési megbízás után a lekönyvelt összeg 1%-át, havi maximum 5000 Tesco Clubcard-pontot adunk.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben MBH Vásárlókártyádat Tesco Clubcard-oddal együtt használod a Tesco áruházakban történő vásárlásod során, akkor 2-szeres Clubcard pontot gyűjthetsz.2

Az MBH Vásárlókártya hátlapja nem tartalmazza a Tesco Clubcard azonosítót és vonalkódot.3

MBH Vásárlókártya jellemzők

Hasznos dokumentumok

THM: 39,30%-49,98%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 41,89%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 49,98%. Törlesztőrészletek összege: 39 558 Ft, a hitel teljes díja: 99 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 474 694 Ft.

12024.04.01-től visszavonásig: Minden, MBH Vásárlókártyával történő hazai vagy külföldi vásárlás, valamint a hitelkártyaszámla terhére megadott csoportos beszedési megbízás után a hitelkártyaszámlára lekönyvelt összeg 1% egészértékének megfelelő, összesen havi maximum 5000 Tesco Clubcard-pont jár. A Részletformáló szolgáltatás nem minősül vásárlási tranzakciónak, ezért ezen tételekre 2019.06.01-től nem jár Clubcard pont. A gyűjtött pontok az MBH Vásárlókártya igénylésekor, vagy azt követően a Főkártya birtokos által megadott Tesco Clubcard pontegyenlegét növelik oly módon, hogy az előző naptári hónap kártyás költései után járó hűségpontokat, a Tesco Clubcard azonosítót és az MBH Vásárlókártya számát a Bank minden hónap 10-ig átküldi a TESCO részére, pontjuttatás céljából. A hűségpontok kedvezményezettjeként egy MBH Vásárlókártyához csak egy Tesco Clubcard azonosító adható meg, amely azonosító utólag, az MBH Telebankon keresztül módosítható. Hibás vagy hiányzó Tesco Clubcard azonosító esetében az előző hónapban a kártyával a tranzakciók után, vagy egyéb speciális jogcímen gyűjtött pontok elvesznek.

A pontok beváltása a Tesco Clubcard mindenkor hatályos szabályzata szerint történik. A havi maximum 5000 Clubcard pontot a Bank biztosítja. A Bank kizárja a felelősségét a Clubcard pont nyújtója és az Ügyfél közötti jogvitából. A tájékoztatás nem teljeskörű, a kedvezményre vonatkozó részletes feltételeket a mindenkor hatályos MBH Hitelkártya Kedvezmény szabályzat tartalmazza.

2A vásárlás után kapott pontok jóváírásához a Vásárlónak a fizetés során be kell mutatnia Tesco Clubcard kártyáját. Az adott Clubcard számlához rendelt Clubcard kártyával gyűjtött pontok az adott számlán kerülnek jóváírásra. A vásárlás minimális összege, amely után pontok gyűjthetők, 100 forint. Minden elköltött 100 forint után 1 pont kerül jóváírásra a számlán. 1 pont értéke 1 forint. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Tesco áruházakban történő vásárlásai alkalmával használja MBH Vásárlókártyáját, Tesco Clubcard kártyával történő együttes használat esetén minden elköltött 100 forint után 1+1, azaz 2 pont kerül jóváírásra Clubcard számláján. A Tesco Clubcard hűségprogram tulajdonosa és működtetője a TESCO-GLOBAL Zrt. A Tesco Clubcard hűségprogram részletes feltételeit a Clubcard - Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák (https://tesco.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/#clubcard-altalanos-szerzodesi-feltetelek-aszf).

3A Tesco Clubcard program kínálta előnyöket Tesco Clubcard kártyájával tudja igénybe venni.

445/53 napos kamatmentes periódus
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 45/53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 45/53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.

5Az MBH Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!