VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Energia plusz hitelkártya

Vedd kézbe energiaügyeid és takaríts meg 10+10%-ot energiaszámláidból.

Kiemelkedően magas 10+10% (max. havi 1.000Ft/szolgáltatás) pénzvisszatérítés az NKM Energia Zrt. (korábban az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és az NKM Áramszolgáltató Zrt.) részére adott csoportos beszedési megbízások összegéből, sikeres teljesítés esetén.**

Első évben 0 Ft éves kártyadíj***

1% pénzvisszatérítés a belföldi és külföldi vásárlások után, maximum havi 5.000 Ft értékben.

2022. március 31-én a Budapest Bank Zrt. beolvadt az MKB Bank Nyrt.-be, ezt követően 2022. április 01-től az egyesült bank MKB Bank néven működött tovább. 2023. április 30-án egyesült a az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvadt az MKB Bankba, így annak általános jogutódja az MKB Bank lett, amely 2023. május 01-től MBH Bank Nyrt. néven folytatja működését.

**A pénzvisszatérítés nem vonatkozik a készpénzfelvételre és az egyéb csoportos beszedésekre. Mind a vásárlások, mindaz NKM Energia Zrt. részére teljesített csoportos beszedések összegére vonatkozó pénzvisszatérítés feltétele az Energia Plusz kártyával végrehajtott havonta minimum 30 000 Ft összegű vásárlás. A részletes feltételeket a Kondíciós Lista tartalmazza.

*** További kondíciók tekintetében kérjük, olvassa el a Kapcsolódó anyagok alatt is elérhető „Hitel termékek - Biztosíték nélkülihitelek (L4) kondíciós lista” dokumentum


Lak_Debit_MC Lak_Credit_MC World_Elite_MC Lak_Debit_Platinum_MC_440x286.png

Hasznos tudnivalók a bankkártya használatához.

Prémium szolgáltatások

 • THM : 36,1%**
  **A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén amértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM számításaa Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
 • Az Energia Plusz kártya használatával a hitelkártyák által nyújtott klasszikus előnyök mellett, havonta 10+10 %-ot takaríthat meg az NKM Energia Zrt. közüzemi szolgáltató földgáz- és áram szolgáltatásra leadott sikeres csoportos beszedések után (szolgáltatásonként maximum 1.000 Ft összegben).

További szolgáltatások, kedvezmények

 • 200.000 – 2.000.000 HUF között elérhető hitelkeret
 • Belföldön és külföldön egyaránt használható dombornyomott hitelkártyák
 • Díjmentes csoportos hitelfedezeti életbiztosítás
 • Folyamatosan feltölthető, legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthat vásárlások esetén (részletes feltételek a kondíciós listában)
 • Hitelkeretét megoszthatja szeretteivel társkártya igénylése esetén (max. 2 db)
 • Készpénzfelvétel esetén a tranzakció napjától kezdődően számít fel a Bank hitelkamatot, kamatmentes lehetőséget a Bank ezen tranzakciókra nem biztosít.

Vásárlás esetén legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthat, azalábbi feltételek teljesülése esetén:

 • A hó végi számlakivonat készítésének időpontjában fennálló tartozás (beleértve a felszámított díjakat és a hitelkamatot is) teljes összegének visszafizetése a hó végi zárlati elszámolás napját követő 15 naptári napon, azaz a türelmi időszakon belül; és a megelőző számlázási időszakokról semmiféle tartozás nem áll fenn a hitelkártya használat körében;
 • Törlesztés/ visszafizetés összege: Amennyiben a számlakivonat készítésének napján fennálló tartozás a türelmi időszakon belülcsak részben kerül rendezésre, akkor a Bank a visszafizetett összegre is kamatot számít fel mind a vásárlások, mind pedig a készpénzfelvételek összege alapján, a felhasználás napja és a visszafizetés napja közötti időszakra;
 • Kamatmentes napok száma: A teljes tartozástürelmi időn belüli rendezése esetén a kamatmentes napok száma a hiteligénybevétele és a visszafizetés napja között eltelt naptári napok számától függ.

Online számlanyitás

Válassz számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Kezd meg a számlanyitást online!

Digitális szolgáltatások

Online bankolás

AzMBH Internetbank (korábban BB), az MBH NetBANKár, az MBH NetBANKár Business és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Bankolás mobilról

Az MBH Mobil Appal (korábban BB) és az MBH Mobilalkalmazássalakár útközben, mobilról is bankolhatsz.

Mobilfizetés (korábban BB)

Fizess Android készülékéddel egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan!

Kérj visszahívást kollégáinktól!

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van a hozzád legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Hasznos dokumentumok

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!