VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Classic hitelkártyával kedvezményesen tudod megvásárolni a kiválasztott elektronikai terméket a Media Markt üzleteiben.

0 %-os részletfizetési lehetőség

Induló kedvezmények

Érdekel, visszahívást kérek

Classic Hitelkártya

Miért érdemes a Classic hitelkártyát választanod?

Induló kedvezmények az aktiválást követő két hónapban!1

Fizess hitelkártyával és mobilfizetéssel

  • Használd hitelkártyádat legalább öt alkalommal, összesen minimum 50.000 Ft értékben és 5.000 Ft visszatérítésben részesítünk.
  • Ezen felül további öt alkalommal mobilfizetéssel használod digitalizált hitelkártyádat szintén 5.000 Ft visszatérítésben részesítünk.

Vagy használd a mobilfizetést

  • A kedvezményhez használd csak digitalizált hitelkártyádat!
  • Amennyiben a mobilfizetést választottad öt alkalommal, minimum 50.000 Ft összértékben, így 10.000 Ft kedvezményt térítünk vissza.

Érdekel a Classic Hitelkártya?

Kérj visszahívást kollégáinktól!

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van Hozzád a legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350

(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Ha most igényelsz Classic Hitelkártyát, akkor adunk2:

MBH_Lakossagi_Media_Markt_Credit_MC_v1.png

1% visszatérítést minden vásárlás után2

Minden külföldi és hazai vásárlásod – ideértve az internetes vásárlásokat is – után 1%-ot takaríthatsz meg, melyet az MBH Bank kedvezményként visszatérít neked. Sőt, közüzemi számláidat a hitelkártyádról is fizetheted, csoportos beszedési megbízáson keresztül, és a teljesült összegek után 1%-ot visszatérítünk!

Kedvezmények a Media Markt üzleteiben

  • 10 % vételár kedvezmény a Media Markt üzleteiben4
  • Ismételten igénybe vehető Részletformáló szolgáltatás2

További kedvezmények

  • 53 napos kamatmentes periódus3
  • 1% visszatérítés minden vásárlás és csoportos beszedés után2

Mastercard Touch Card funkció elsőként Magyarországon az MBH Banknál!

A Classic Hitelkártya már Touch Card funkcióval igényelhető! Az új, akadálymentesített kártyaszabvány a hitelkártya oldalán kialakított bevágással segíti a vakokat és gyengénlátókat abban, hogy érintéssel azonosíthassák hitelkártyájukat.

CLASSIC_hitelkartya_tablet_768x680.jpg

Classic Hitelkártya jellemzők

Érdekel a Classic Hitelkártya?

Válaszd ki a számodra legkényelmesebb kapcsolatfelvételi lehetőséget.

THM: 49,98%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 41,89%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 49,98%. Törlesztőrészletek összege: 39 558 Ft, a hitel teljes díja: 99 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 474 694 Ft.

1⁣Azon ügyfél, aki Classic Hitelkártya szerződést köt és Classic Hitelkártyájával annak az aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) végez összesen legalább 50.000 Ft értékben, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Ha a kártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást végez, digitalizált hitelkártyával (további részletek: “Felhasználási Feltételek az MBH Bank által kibocsátott betéti bankkártyákkal és hitelkártyákkal használható saját mobilfizetési szolgáltatásokról” és “Felhasználási Feltételek az MBH Bank és jogelődjei által kibocsátott betéti bankkártyákkal és hitelkártyákkal használható Apple Pay és Google Pay mobilfizetési szolgáltatásairól”), a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Két feltétel teljesítésére együttesen is van lehetőség. (Pl.: 5 sikeres vásárlási tranzakció Mobilfizetéssel, digitalizált hitelkártyával ( Mobilfizetés (korábban BB), Google Pay vagy Apple Pay⁣ szolgáltatás) legalább 50.000 Ft összértékben) ez esetben 10.000 Ft kedvezményt térít vissza a Bank. Ezt az összeget a Bank az összes feltétel teljesítését követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán. A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba és összegbe azok a kártyahasználatok, amelyek a Kedvezmény szabályzatban a Classic Hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőknél végzett tranzakciókhoz kapcsolódnak. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónapon belül van lehetőség. Az akció keretében a tranzakciók közé nem számítjuk be a kártya igénylésével együtt történt első vásárlási tranzakció, illetve a további Részletformáló szolgáltatás formájában felhasznált összegeket. A promócióban mindenki részt vesz, aki a fenti feltételeknek megfelel. A kedvezmény juttatója az MBH Bank Nyrt.

2Minden Media Markt áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás és csoportos beszedés esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 5000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A visszatérítésről részletes leírást a Bank mindenkori, hatályban lévő Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatában talál.

53 napos kamatmentes periódus?3
A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.

4A Media Markt üzleteinek a hitelügyintéző pultnál elhelyezett POS terminálon kifizetett vásárlások esetén lehetősége van 10% vételár kedvezmény biztosítására az áruházakban megjelölt termékekre. A vételár kedvezmény a fizetendő összegből kerül levonásra, további információkat a Media Markt üzleteiben vagy a Telebankon (06 80 350 350) kaphat. A vásárlási tranzakciók kamata, valamint az egyéb díjak és szerződési feltételek, megegyeznek a vásárlásnál használt hitelkártyához kapcsolódó Hitelkártya Hirdetményben rögzítettekkel. A kártyabirtokos köteles legalább a havi záróegyenleg 5%-át kitevő, minimum fizetendő összeget a hitelszámlára visszafizetni a hitelkártya kivonaton feltűntetett időpontig. Az ajánlat webáruházi vásárlás, megrendelés esetén, valamint ajándékkártya, szolgáltatás és más akciókkal, Részletformáló Szolgáltatás igénybevételével nem összevonható.

5Az MBH Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel.

A Media Markt Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 144. – 150.) az MBH Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.) függő ügynöke.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!