VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Együtt messzebbre jutunk!

Az MBH Bank és a MBH Bank közös úton halad egy közös cél felé: hogy létrehozzunk egy megbízható, univerzális magyar bankot. Egy olyan bankot, amely a lehető legszélesebb ügyfélkörben kínál innovatív pénzügyi szolgáltatásokat.

Közös cél, közös kampány

Elindultunk az egyesülés útján. Ezt az utat, a stabil haladást mutatja be a következő kampányfilmünk, valamint a közterületi, illetve online kampányunk, a sokszínű ügyfélkörünkkel a főszerepben.

„Együtt messzebbre jutunk.”

„Különbözőek a céljaink és a lehetőségeink, de mindannyiunknak szüksége van egy megbízható útitársra, mert együtt messzebbre jutunk.”

MBH Bank kisfilm: https://youtu.be/ozCx8LDAxWQ

A fúzió története

2022. április 1.

Egyesült a Magyar Bankholding két tagbankja, a Budapest Bank Zrt. és az MBH Bank Nyrt.

Az egyesülés során a Budapest Bank beolvadt az MBH Bankba, az egyesült bank MBH Bank Nyrt. név alatt működik tovább.

Mind a Budapest Bank, mind az MBH Bank ügyfelei a megszokott bankfiókjaik és ügyintézési csatornáik mellett a korábbiakhoz képest több helyszínen, nagyobb fiókhálózatban intézhetik a pénzügyeiket.

A Magyar Bankholding kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fúziós folyamat lépései az ügyfelek számára minél kevesebb fennakadást okozzanak az ügyintézésben, és hogy az esetlegesen felmerülő problémákat a bankcsoport minél hamarabb elhárítsa.

2023. május 1.

A MBH Bank Zrt. beolvad az MBH Bank Nyrt.-be.

Az egyesülés eredményeként Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja jön létre, amely immár egységes pénzintézetként szolgálja ki Magyarország lakosait és vállalkozásait.

Célunk, hogy ügyfélközpontú, ügyfélbarát árazású, nemzetközileg is élenjáró digitális megoldásokat, illetve termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, építkezve a három külön-külön is erős, hazai kereskedelmi bank összes erősségére, értékeire és jó gyakorlataira.

Ennek érdekében folyamatosan arra törekszünk, hogy egyre jobb termékekkel és kiszolgálással találkozhassanak nálunk.

Kérjük, kövesse figyelemmel az MBH Bank és a MBH Bank weboldalát, ahol folyamatosan frissülő információkat találhat.

Tovább az MBH Bsnk oldalára