VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Takarék VideoBank

Tájékoztatjuk a Takarék VideoBank szolgáltatásba beregisztrált ügyfeleinket, hogy 2023. május 1-je után a szolgáltatás az MBH Bank Videóbank rendszereként fog tovább működni. A Takarék VideoBank szolgáltatáshoz képest változás, hogy az MBH Bank Videóbank, 2023. május 1-jét követően regisztráció nélkül érhető el, melyhez tárhely funkció nem kapcsolódik. A tárhely funkció megszűnésére tekintettel kérjük a Takarék VideoBank regisztrációval rendelkező ügyfeleinket, hogy a tárhelyen tárolt szerződéseiket, egyéb dokumentumaikat legkésőbb 2023. április 30-ig töltsék le, és azok megőrzéséről egyéb módon gondoskodjanak, mert azok 2023. május 1-jét követően ezen az elektronikus felületen nem lesznek elérhetőek.

Amennyiben a fenti határidőig nem gondoskodott a tárhelyén lévő szerződések, egyéb dokumentumok lementéséről, úgy 2023 május 1-jét követően is (azok jogszabályi megőrzési határidején belül) lehetőséget biztosítunk az ugyfelszolgalat@mbhbank.hu email címre történő jelzését követően vagy személyesen fiókhálózatunkban (mbhbank.hu) azok rendelkezésre bocsájtásáról.

A dokumentumok lekérésére 2023 május 1-jét követően (azok megőrzési határidején belül) a lehetőséget a bankfiókokban, valamint az alábbi email címen biztosítjuk: ugyfelszolgalat@mbhbank.hu.