Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás ás az online áruhitel szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhetőek legyenek a szolgáltatások. Az átmeneti időben kérjük, számlanyitásért és áruhitel kapcsán keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat (https://www.mbhbank.hu/fiokkereso). Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt 2023.09.07. (csütörtök) 20:00 és 20:30 között az MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatás nem lesz elérhető. A kiesés időtartama alatt végzett tranzakciókról a tranzakciós üzenetek a kiesési időszak után kerülnek kiküldésre. Kérdés esetén, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon! Üdvözlettel: MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatások új verzió kiadása miatt 2023. 09. 28. (csütörtök) 20:00 és 21:00 között nem lesznek elérhetőek. További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a Telebankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Az átállás kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. További hasznos információkért és tanácsokért, kérjük, látogasson el a bank honlapjára.

A fúzióval 2023. május 1-jén létrejött MBH Bank Nyrt. egyesülési folyamatának következő lépése a jogelőd Budapest Bank vállalati ügyfelei teljes portfóliójának átemelése (továbbiakban: Átállás) a volt Budapest Bank informatikai rendszeréből az MKB Bank informatikai rendszerébe. Az Átállás tervezetten 2023. szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 óra között fog zajlani. Részletek

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Fúziós hírek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2023. április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, az MKB Bank Nyrt. (továbbiakban MKB Bank) és a Takarékbank Zrt. (továbbiakban Takarékbank). A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvad az MKB Bankba, így általános jogutódja az MBH Bank lesz. A létrejövő egyesült bank 2023. május 1-től MBH Bank Nyrt.(továbbiakban MBH Bank) néven folytatja működését.

Az egyesülés után az év folyamán a korábbi MKB Bank és Takarékbank fiókok arculata is megváltozik, és részben vagy egészben az MBH Bank arculatával működnek majd tovább. Ügyfeleink valamennyi korábban megszokott kommunikációs csatornán (internetbankon, mobilappon, számlakivonaton, postai vagy elektronikus levélben stb.) is majd az MBH Bank saját adataival és logójával találkozhatnak, az MBH Bank és MBH Bank arculata kivezetésre kerül.

Felhívjuk a szíves figyelmét arra, hogy az új márka bevezetése és az egyesülési folyamat előrehaladása következtében előfordulhat, hogy az elektronikus csatornákon, egyéb felületeken és dokumentumokon (honlapon, netbankban, mobilalkalmazásban, sms-szövegben, ATM-képernyőn stb.) már 2023. április 28. és április 30. között is az MBH Bank elnevezéssel és arculattal találkozhat.

Az egyesülési és átalakítási folyamat keretében a Magyar Bankholding tagbankjainak fiókjai is nagymértékben megújulnak. Az egységes arculat és szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a kisebb, változó nyitvatartású kirendeltségek/fiókok összevonásra kerülnek egy környező településen lévő nagyobb fiókkal, annak érdekében, hogy megteremthessük az alapját egy modern, több szakértőt alkalmazó, elsősorban tanácsadásra épülő fiókhálózat kialakításának.

2023. május 1-jétől az MBH Bank:

  • központi ügyfélszolgálati telefonszáma: 06 80 350 350,
  • külföldről hívhatótelefonszáma: +36 1 373 33 99,
  • levelezési címe:5601 Békéscsaba, Postafiók 521.,
  • központi e-mail címe pedig: ugyfelszolgalat@mbhbank.hu lesz.

Korábbi telefonszámaink és e-mail címeink nem kerülnek megszüntetésre, a továbbiakban is zavartalanul elérhetőek lesznek.

2023. május 1-jétől ügyfeleink az MBH Bank hivatalos honlapján, az mbhbank.hu oldalon tájékozódhatnakaz egyesüléssel kapcsolatos információkról, valamint az egyesült bank szolgáltatásairól. Az összeolvadást követően az mbhbank.hu oldalról automatikusan átirányításra kerülnekaz érdeklődők az mbhbank.hu oldalra, amelyről tájékoztató üzenetben is értesülni fognak. A fent jelzett egyesülés kapcsán 2023. május 1-jétől az MBH Bank általános szerződési feltételei és kondíciós listái módosulnak, amelynek részleteiről az mbhbank.hu weboldalon, valamint bankfiókjainkban folyamatosan tájékozódhat 2023. február 28-tól.

Felhívjuk figyelmét, hogy a két bank egyesülése miatt megnőhet az adathalász kísérletek száma. Kérjük, legyen körültekintő beérkező hívásai és e-mailjei esetében, és figyeljen az intő jelekre. Elektronikus csatornáinkra kizárólag a bank hivatalos oldalán keresztül lépjen be, banki adatait pedig kérjük, semmilyen körülmények közt ne ossza meg idegenekkel, mivel bankunk sosem kéri ügyfeleitől ezek megadását. További információ: magyarbankholding.hu/hirekeskozlemenyek/2022-02-24

Kérjük, kövesse figyelemmel az MBH Bank (mbhbank.hu) honlapját, ahol folyamatosan frissülő információkat találhat az Üzletszabályzatban, az Általános Szerződési Feltételekben és az MBH Bank hirdetményeiben beálló változások kapcsán. 2023. május 1-jétől az mbhbank.hu weboldalon található majd meg minden információ és dokumentum az egyesüléssel kapcsolatban.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére az MBH Bank holnapján megtalálható elérhetőségeinken, illetve bankfiókjainkban személyesen, amelyek listáját megtalálja az mbhbank.hu weboldalon, 2023. május 1-jétől pedig az mbhbank.hu weboldalon.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egyesülés és az azzal kapcsolatos informatikai átállás zökkenőmentes legyen, és ebből Ügyfeleink a lehető legkevesebb változást észleljék. Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért elnézését és türelmét kérjük.

Tájékoztatás az egyesülést követő bankszünnapról

Az MBH Bank és MBH Bank 2023. április 30-i egyesülése kapcsán technikai és informatikai átállások várhatók, amelyek bankszünnappal járnak. A szolgáltatások igénybevételi lehetőségeiről és az átállással kapcsolatos menetrendről folyamatosan tájékoztatást fogunk adni számlakivonaton, elektronikus levélben, valamint a weboldalunkon (MBH.hu) a főoldalról elérhető Fúziós hírek menüponton keresztül.
Kérjük, kiemelten kísérje figyelemmel a fenti csatornákon közreadott tájékoztatásokat, figyelemmel arra, hogy azok fontos technikai részleteket tartalmaznak majd az Ön bankszünnap alatti bankolási lehetőségeiről, és azon szolgáltatásokról, amelyek a szokásostól eltérő módon vagy időtartamban működnek majd.

Tekintettel arra, hogy a bankszünnap időpontja és a 2023. május 1. napja miatti hosszú hétvége egybeesik, különösen fontos, hogy a bankok által adott tájékoztatást figyelembe véve Ön is felkészüljön arra, hogy bizonyos szolgáltatásokat csak korlátozott időtartamban vagy formában tud igénybe venni, hogy csökkentse az esetlegesen Önt érő kellemetlenségeket.

Mindkét átállással érintett bank arra törekszik, hogy az Ügyfelek a lehető legkevesebbet érezzenek a háttérben folyó technikai munkálatokból, és a korlátozások a lehető legrövidebb ideig tartsanak, ugyanakkor lehetnek olyan esetek, amelyekben a kollégáink nem tudják majd elkerülni a szolgáltatások részleges korlátozását, vagy átmeneti leállítását. Ilyen korlátozások következhetnek be például az alábbi szolgáltatások tekintetében:

  • Az azonnali fizetési rendszer működésében leállás várható.
  • Az elektronikus csatornák működésében szünetelések várhatók.

Az okozott kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük. Reméljük, hogy a mostani figyelemfelhívással, és az elektronikus csatornákon folyamatosan frissülő naprakész tájékoztatásunkkal sikerül az Önt ért kellemetlenségeket minimalizálni.

Köszönjük az Önök türelmét és megértését!

ATM hálózat és bankfiókok

Az egyesülést követően az MKB Bank ATM-hálózata a Takarékbank ATM-hálózatával bővül, így az MBH Bank rendelkezik majd az egyik legkiterjedtebb hazai ATM-hálózattal. Kibővült hálózatunkon így ügyfeleink országszerte már 800 ATM-et használhatnak készpénzfelvételre, és közel 140 berendezésen tudnak számlájukra készpénzt befizetni. Az ATM-ek funkcionalitásával, szolgáltatásával kapcsolatban kérjük, hogy 2023. május 1-jétől tájékozódjon az mbhbank.hu honlapon az ATM keresőben, továbbá az ATM-re kihelyezett matricák alapján.

Az egyesülést követően a napi pénzügyei intézésével kapcsolatos, készpénzmentes szolgáltatásokat kibővült fiókhálózatunkban, azaz a korábbi MKB Bank fiókok mellett immár a korábbi Takarékbankfiókokban is igénybe tudja venni.Ugyanakkor kérjük, hogy készpénzműveletet igénylő ügyintézéssel továbbra is honos(korábbi tagbanki) bankfiókjaihoz forduljon. Az egyesbankfiókokban igénybe vehető szolgáltatások köréről az mbhbank.hu oldalon tájékozódhat az egyesülést követően.