VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Internetes vásárlási jelszó

A bankkártyával történő internetes fizetési tranzakciókteljesítésében 2023. április 29-én 0:00-tól várhatóan 2023. május1-jén 14:00-ig fennakadások lehetnek. Ebben az időintervallumban az elektronikus csatornák nem lesznek elérhetők, emiatt az internetes fizetési tranzakciók jóváhagyásához szükséges push értesítésküldése szünetel. Kérjük, ha bankkártyájához még nem állított be internetes vásárlási jelszót, az alábbiak szerint legkésőbb 2023. április 28-ig tegye meg:

  • Takarék Internetbank felületen keresztül: Áttekintő felület / Betétikártya / Legördülő menü a fogaskerékkel / iPIN módosítása gomb vagy
  • Takarékbank által üzemeltetett ATM-en.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fentebb jelzett időszakban bankkártyával történő internetes fizetési tranzakcióit az SMS-ben kapott kód, valamint az Ön által megadott titkos, négyjegyű számból álló internetes vásárlási jelszavának együttes megadásával tudja jóváhagyni. Amennyiben korábban már beállította jelszavát, de nem emlékszik rá, javasoljuk, hogy április 28-ig állítson be újat. Kérjük, bankfiókban vagy TeleBankon keresztül ellenőrizze a bankjánál megadott mobiltelefonszámát is, hogy a jóváhagyáshoz szükséges SMS értesítés a megfelelő telefonszámra érkezzen. Az internetes vásárlási jelszóról bővebb információt a következő honlapon talál: takarekbank.hu/fontos-internetes-bankkartyas-fizetes-valtozasa.