VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

ATM tudnivalók

Tájékoztatjuk, hogy az MBH Bank az ATM belföldi készpénzfelvételi szolgáltatást továbbra is a számláját vezető jogelőd Takarékbank hirdetménye szerint meghirdetett, változatlan kondíciókkal biztosítja az általa üzemeltetett ATM-eken.
2023. május 1-jétől az „Ön egy korábbi MBH Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával megjelölt ATM-eket a korábbiakkal azonos módon és szolgáltatási körben tudja majd igénybe venni az alábbi kivétellel:

Az ATM-en történő borítékos és boríték felhasználása nélküli készpénzbefizetésre nincs lehetőség MTB által kibocsátott bankkártyával, az MBH Bank által üzemeltetett ATM-eken. Az MBH Bank által üzemeltetett ATM-ek esetében az igénybevehető szolgáltatások köre és módja eltérhet az addigi számlavezető banktól függően, a bankkártyák vonatkozásában a készpénzfelvételen kívüli egyéb ATM szolgáltatások, mint például PIN/iPIN kód módosítás és egyenleglekérdezés csak az „Ön egy korábbi MBH Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával ellátott ATM-eken keresztül lehetségesek.

Az ATM-ek pontos listájáról 2023. május 1-jét megelőzően az mtb.hu és a takarekbank.hu/atm-fiokweboldalon, 2023. május 1-jétől az mbhbank.hu weboldalon tájékozódhat az ATM és fiókkeresőben.

Amennyiben Ön még nem aktiválta bankkártyáját, 2023. április 30-ig az aktiválást a bankkártyával az Ön számára megküldött kártyakísérő levélben részletezett módon teheti meg. 2023. május 1-jét követően bankkártyájának aktiválását ugyancsak a kártyakísérő levélben részletezett módon teheti meg azzal a kivétellel, hogy az MBH Bank „Ön egy korábbi Budapest Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” és „Ön egy korábbi MBH Bank által üzemeltetett ATM előtt áll” matricával megjelölt ATM-jein az „Aktiválás” menüpontban nem fogja tudni bankkártyáját aktiválni. Ezeken az ATM-eken PIN-es tranzakcióval tudja azokat aktiválni. Az előző megjelölésű ATM-eken az egyenleglekérdezés sem működik MTB által kibocsájtott bankkártyával.