MBH Agrár forint és deviza bankszámla

Az MBH Agrár Bankszámlát nagyobb üzemméretű őstermelők, mezőgazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozók, családi gazdálkodók, gazdasági társaságok, családi holdingok számára ajánljuk.

A bankszámlával kapcsolatos további információért érdeklődjön a legközelebbi MBH Agrárcentrumban, ahol a gazdasága méretétől függően az igénybevett termékek és szolgáltatások függvényében részesülhet kedvezményekben.

Az MBH Bank Nyrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek az oba.huoldalon találhatóak.

Az MBH Agrár Bankszámla és MBH Agrár Deviza Bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért az MBH Bankban egyebekben az MBH Vállalati Fizetési Számlatermékek Hirdetménye és annak 5. számú melléklete az MBH Bank Agrár Bankszámla és MBH Agrár Deviza Bankszámla termékek hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot , vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!