Egyéb finanszírozási megoldások agrárvállalkozásoknak

Teljes körű finanszírozási megoldásokkal állunk az agrárium és az élelmiszeripar rendelkezésére, termékpalettánkon megtalálható a termőföldvásárláshoz, a beruházásokhoz, a forgóeszköz-finanszírozáshoz, a pályázatokhoz és átmeneti forrásigényekhez, a gépvásárlásokhoz szükséges banki szolgáltatások széles köre.

Betakarítás után nem kell azonnal értékesítenie gabonáját ahhoz, hogy készpénzhez jusson, kivárhat egy Ön számára kedvezőbb piaci árfolyamot. Forgóeszköz szükségletének kielégítésére, átmeneti likviditási hiányának áthidalására közraktári jegy alapú és egyéb forgóeszköhitel megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Érdeklődjön az MBH Bank Agrárcentrumokban országszerte!

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videbankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!