Ugrás a tartalomhoz
Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Agrár Széchenyi Kártya

Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a mezőgazdasági szektorban tevékenykedő vállalkozások számára állami kamat- és kezességvállalási díjtámogatás mellett 1, 2 vagy 3 évre igénybe vehető folyószámlahitel, amelyhez Mastercard Standard típusú üzleti bankkártyát biztosítunk.

Célja a magyar mezőgazdasági termelőágazatba tartozó, illetve mezőgazdasági termékek elsődleges feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozó mikro-, kis- és középvállalkozások számára kedvezményes kamatozású forrás nyújtása, átmeneti likviditási problémáik áthidalása és a vállalkozás érdekében szabadon felhasználható forrás biztosítása.

A mezőgazdasági szektorban dolgozó, valamint erdő-, vad- és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók, egyéni cégek valamint őstermelők családi gazdasága, mezőgazdasági őstermelők illetve erdőbirtokossági társulatok részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció.

Kik igényelhetik?

Mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, valamint erdő-, vad- és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdasága (családi gazdaság képviselője), erdőbirtokossági társulat, gazdasági társaság, egyéni cég, illetve szövetkezet, legalább 1 éve működő vállalkozások.

A folyószámlahitel jellemzői

  • Hitelösszeg: 500 000 Ft, illetve annak egész számú többszöröse, de legfeljebb 200 millió Ft1
  • Állami kamattámogatás: 4%2
  • Futamidő: 1, 2 vagy 3 év

A hitelt a futamidő végén megújíthatja. Ehhez új hitelszerződést kell kötnie, és legalább 60 nappal a lejárat előtt hiánytalanul át kell adnia az ügyfélminősítéshez szükséges dokumentumokat a regisztráló irodának.

Business_Gold_Debit_MC_440x286.png

Mastercard Standard üzleti bankkártya

Az Agrár Széchenyi Kártya mellé Mastercard Standard üzleti bankkártyát biztosítunk. A bankkártyát a vállalkozás működési körében felmerülő és elszámolható kiadások kiegyenlítésére használhatja.

A folyószámlahitel előnyei:

  • 50 millió Ft-ig ingatlanfedezet nélkül igényelhető.
  • Vállalkozása kedvezményes kamatozású forráshoz juthat.
  • Megoldódhat átmeneti likviditási problémája.
  • Rendelkezésre tartási jutalék nem kerül felszámításra.
  • A hitelösszeg - amennyiben abból nem történik felhasználás - szinte költségmentesen a számlán tartható.

Hogyan igényelhető?

Agrárcentrumok felkeresése

Keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, és szakértőink segítenek az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében.

Hitelkérelem benyújtása

Fáradjon be a kitöltött dokumentumokkal az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába .

Hitelbírálat és szerződéskötés

Hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától, és az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

Kiegészítő információk

1 Az elérhető maximum hitelösszeg ügyfélszegmensenként változhat.

2 A vonatkozó feltételek teljesülése, illetve a feltételeknek történő megfelelés esetén.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon, vagy tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán .

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.
Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Segíthetünk?

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350