VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Budapest Autó Ügyfélszolgálat

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput !

Díjmentes Ügyfélkapu szolgáltatásunk segítségével Ön szerződésmódosítást kezdeményezhet, személyes adatait, elérhetőségét módosíthatja, valamint a Szerződéséhez tartozó ajánlatainkat megtekintheti. A leggyakoribb kérdéseket, ügyintézéseket 5 percen belül megválaszoljuk Önnek a nap 24 órájában.

Ügyfélkapu szolgáltatásunk eléréséhez Szerződésének száma és az Üdvözlőlevélben, vagy külön értesítő küldeményünkben megkapott jelszava szükséges. Ha jelszavát elvesztette vagy elfelejtette, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat.budapestauto@mbhbank.hu e-mail címen vagy a (06 1) 450 8000 (1. menüpont) telefonszámon.


Ügyintézések


Kapcsolattartás e-mailen

A gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás elősegítésére lehetőséget biztosítunk az elektronikus levelezésre, amellyel kiválthatja a személyes, postai és telefonos ügyintézést. Ennek előfeltétele, hogy Ön a finanszírozási Kérelem kitöltésekor megadja e-mail címét vagy a futamidő alatt bármikor eljuttassa hozzánk az E-mail nyilatkozat kitöltött és aláírt példányát. E-mail nyilatkozatot az Ügyfélkapun online módon, postázás nélkül is tehet. Korábban megadott e-mail címét új E-mail nyilatkozat megadásával az Ügyfélkapun vagy postai úton bármikor módosíthatja. Elektronikus ügyintézés esetén az alábbi e-mail címeken várjuk megkeresését:

Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
ajanlat@euroleasing.hu
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
ugyfelszolgalat.budapestauto@mbhbank.hu
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések
kesedelmek.budapestauto@mbhbank.hu
Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések

Hagyományos ügyintézés

Személyes Ügyfélszolgálatunkat az MBH Bank fiókjaiban érheti el. Amennyiben Önnek személyes teendője van, azt az ország bármely MBH Bank fiókjában hétfőtől-péntekig, a banki nyitvatartási időben intézheti az MBH Bank munkatársainak közreműködésével. A 1134 Budapest, Lőportár u. 24. alatti irodánkban nyitvatartási időben, előzetes időpont egyeztetést követően lehetősége van a munkatársainkkal személyesen is egyeztetni Szerződésével kapcsolatban.

A (06 1) 450 8000 (1. menüpont) számon kérhet munkatársainktól Szerződésével kapcsolatos felvilágosítást, hétfőtől-csütörtökig 8:00-17:00-ig, pénteken 8:00-14:30-ig.

Írásban a (06 1) 450 8096 fax számon vagy postán az MBH Bank Nyrt. Autófinanszírozási Üzletág 5601 Békéscsaba, Postafiók 514. címre küldött levelével fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz.

Új gépjárműfinanszírozási ügyleteknél a finanszírozás szolgáltatója az Euroleasing Zrt. (1134 Budapest, Lőportár u. 24.). Az MBH Bank az Euroleasing Zrt. függő közvetítőjeként, annak nevében jár el.

Fizetési nehézséggel és fizetési késedelemmel kapcsolatosan Ügyfeleink figyelmébe ajánljuk A Budapest Autó követeléskezelési eljárása tájékoztatót.