VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

TÁJÉKOZTATÁS

Január 1-jétől Euroleasing márkanév alatt folytatják működésüket a Magyar Bankholding lízingtársaságai.

A Magyar Bankholding Zrt. 2021. márciusában hirdette meg a Budapest Bank Zrt., az MBH Bank Nyrt. és a MBH Bank Zrt. egyesítésére vonatkozó 5 éves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézmény fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jön létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MBH-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a MBH Bank Lízing Zrt.

2022. január 1-jétől a felsorolt lízingtársaságok tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt végzik. Ezt követően - döntő részben – új kölcsön- és lízingszolgáltatásokat csak az MBH-Euroleasing nyújt Euroleasing Zrt. cégnév alatt, míg a január 1-jét megelőzően létrejött szerződéseket továbbra is az eredeti lízingtársaságok kezelik.

Az integrációval olyan országos lefedettségű hálózat jött létre, amely a lakossági és vállalati ügyfelek fizikai kiszolgálását is hatékonyabbá teszi, valamint mindhárom tagbank fiókjaiban elérhetővé válik a gépjármű-, eszköz, és mezőgazdasági gép finanszírozási lehetőség is. A fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként az ügyfélkiszolgálás még hatékonyabbá és gyorsabbá válhat, szakértőink pedig egyesült erővel támogatják ügyfeleinket minél jobb finanszírozási konstrukciók kidolgozásával és hatékonyabb folyamatok bevezetésével.

Önnek a változásokkal összefüggésben semmilyen teendője nincs!

Meglévő szerződésével kapcsolatos kérdései esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a már ismert elérhetőségeken, amelyet weboldalunkon (https://www.mbhbank.hu/lakossagi/autofinanszirozas) megtalál.

Jövőbeni új szerződéskötési igényeivel továbbra is forduljon hozzánk bizalommal, és január 1. után keressen bennünket a 06 1 345 2330-as telefonszámon, e-mailen: ajanlat@euroleasing.hu vagy tájékozódjon weboldalunkon: www.euroleasing.hu.

További információ