AGRÁRTÁMOGATÁSOK ELŐFINANSZÍROZÁSA

Az a biztos tartalék, ami kézzelfogható.

Az MBH Bank minden mezőgazdasági gazdálkodó / gazdaság számára támogatás előfinanszírozási lehetőséget biztosít kedvező feltételekkel. Az agrártámogatások előfinanszírozásával már az adott évi, támogatásigénylési időszak előtt is igényelheti a normatív támogatások összegeit.

Kinek ajánljuk?

Az adott támogatásra jogosult, Magyar Államkincstár (MÁK) nyilvántartásában regisztrált mezőgazdasági termelők részére. Bármely vállalkozási forma igényelheti: társas vállalkozás, egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdasága.

Az előfinanszírozások lejárata igazodik a támogatás várható kifizetésének időpontjához.

Érdeklődjön az MBH Bank Agrárcentrumokban országszerte!

Egyszerű lépés, gyors megoldás!

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!