Vidékfejlesztési Program

Finanszírozási megoldások nyertes pályázatokhoz

Visszahívást kérek

Pályázatot nyert a Vidékfejlesztési Programban? Egyedi finanszírozási megoldásaink segítségével akár teljes egészében biztosíthatja a beruházása megvalósításához szükséges forrásokat, így nem kell a saját megtakarításait a beruházás finanszírozására fordítania.

Kiknek ajánljuk?

A Vidékfejlesztési Program alá tartozó, beruházáshoz kapcsolódó jogcímekre érvényes, hatályos támogatói okirattal vagy támogatási szerződéssel rendelkező agrárvállalkozások (társas vállalkozás, egyéni vállalkozás, mezőgazdasági őstermelő).

Finanszírozási megoldásaink

Ajánlatunk kidolgozása során figyelembe vesszük a pályázatban vállalt kötelezettségeit, pénzügyi lehetőségeit és egyedi igényeit is.

MBH Vidékfejlesztési Program - Beruházási hitel

A beruházás vissza nem térítendő támogatáson és saját erőn felüli részéhez hosszú, akár 10 éves futamidejű hitelt nyújtunk. A hitel törlesztését elég csak a beruházás aktiválását követően megkezdenie.

MBH Vidékfejlesztési Program - Forgóeszközhitel

Az utólagosan folyósítandó, vissza nem térítendő támogatást előfinanszírozzuk Önnek, így gyorsabban megvalósíthatja a beruházását. A hitelt a későbbiekben befolyó támogatásból fizetheti vissza.

MBH Vidékfejlesztési Program - Bankgarancia

A vissza nem térítendő támogatás 50%-át kitevő előleg lehívásához bankgaranciát nyújtunk, így a támogatás egy részéhez már a beruházás megkezdésekor hozzájuthat.

Finanszírozási megoldásaink részletei

Finanszírozási megoldást keres a Vidékfejlesztési Programban nyertes pályázatához?

Érdeklődjön az MBH Bank Agrárcentrumokban országszerte!

Kihez fordulhat, ha segítséget kérne a pályázatírással kapcsolatban?

Az MBH Consulting az elmúlt években 50 milliárd forintnyi támogatás elnyeréséhez segítette hozzá ügyfeleit. Pályázatírással és pályázati tanácsadással kapcsolatban látogassa meg az MBH Consulting weboldalát , és kérjen online videós vagy telefonos konzultációt !

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot , vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!

Szakmai partner