Ugrás a tartalomhoz
  Csatlakozom Kalkulátor Kártyás befizetés Írjon nekünk! Árfolyamok

  INDÍTSA EL BELÉPÉSÉT A BUDAPEST ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁRBA ONLINE AKÁR ÚTKÖZBEN

  EGYSZERŰEN ÉS KÉNYELMESEN BÁRHONNAN!

  Részletek

  Kompromisszumok nélküli nyugdíjas évek?

  Részletek

  Bankkártyás befizetés egy kattintással?

  Részletek

  Gratulálunk a nyerteseknek!

  kampany-onyp-440x600

  A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár 2023.11.02-2023.12.31 közötti promóciós játék nyertesei:

  500.000 forint értékű Media Markt ajándékkártya nyertese:
  Farkas Zsoltné

  200.000 forint értékű Media Markt ajándékkártya nyertese:

  Bodonyi László Tibor
  Szabó Gabriella Éva 
  Fricska Norbert

  Gratulálunk a nyerteseknek!
  (A nyertesek értesítése folyamatban van.)

  Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár előnyei

  Kiváló hozamok

  Nyugdíjcélú megtakarítások esetén az egyik legfontosabb sikertényező a hosszú távon keletkezett hozam

  Adójóváírás

  Befizetései után 20%, legfeljebb 150.000 Ft adó-visszatérítésre jogosult

  Kedvező, kiszámítható költségek

  Pénztárunk hatékony működéssel és tagjaink érdekeinek szem előtt tartásával biztosítja a költségek kedvező szinten tartását

  Online intézheti ügyeit otthonról

  Legyen szó bankkártyás befizetésről, egyéni számlája nyomon követéséről.

  Bejelentkezés

  Rugalmas befizetési lehetőségek

  Rugalmasan és többféle fizetési lehetőség közül választhat anyagi helyzetének és bankolási szokásainak megfelelően.

  Gyors és kényelmes ügyintézés

  Az MBH Bank fiókhálózatában vagy telefonon a 06 80 350 350-es számán

  Indítsa el az Önkéntes Nyugdíjpénztár belépést online

  Egyszerűen és kényelmesen otthonról!

  Gondoskodjon már most nyugdíjas éveiről, lépjen be online a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai közé!

  Amennyiben AVDH-s aláírással, személyibe épített aláírással vagy minősített aláírással rendelkezik, csak töltse ki Online a belépési nyomtatványunkat, lássa el elektronikus aláírásával és küldje be nekünk a belépési nyomtatvány kitöltésénél megadott e-mail címre!

  Akkor se csüggedjen, ha nem rendelkezik a fent említett elektronikus aláírások egyikével sem! Ebben az esetben az alábbi módon tud online belépni hozzánk:

  1. Belépési nyilatkozat kitöltése otthonában
  2. Kitöltött dokumentumok eljuttatása hozzánk

  Beszéljen helyettünk kalkulátorunk!

  Amennyiben arra kíváncsi, hogy várhatóan milyen összegű megtakarításra tehet szert, ha új belépőként vagy átlépőként csatlakozik hozzánk, kérjük látogasson el kalkulátorunk oldalára, ahol minden paramétert Ön adhat meg és akár többféle értékkel is kalkulálhat!

  Kiemelt ajánlataink

  Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Online belépés

  Online belépés Nyugdíjpénztárba? Nálunk lehetséges!

  Indítsa el online belépését a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárba akár otthonról, akár útközben, kényelmesen bárhonnan!

  onyp_akcio_440 x 286.png

  Amit a nyugdíjpénztárról tudni kell


  Fontos tájékoztatás

  A koronavírus hazai megjelenése miatt, pénztárunk is arra törekszik, hogy minimalizálja a személyes kontaktusok számát. Így arra kérjük pénztártagjainkat, hogy ügyeiket elsősorban elektronikus csatornákon, illetve számlájukkal kapcsolatos kérdéseiket telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, a 06 80 350 350-es telefonszámon intézzék.

  Papíralapú pénztári nyilatkozataikat, amennyiben lehetőségük van, ⁣postai úton juttassák el pénztárunkhoz⁣ a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár 1550 Budapest, Pf. 98/3. postacímre.

  Felhívjuk Tisztelt Pénztártagjaink figyelmét, hogy pénztári nyilatkozataikat (kivéve: azonosítási adatlap, rendelkezés elhunyt tag egyéni számlájáról, átlépés másik pénztárba c. nyilatkozatokat) elektronikusan is eljuttathatják a Pénztárba⁣ a Pp. 325.§ (1) bekezdés f)-h) pontjában meghatározott hiteles, fokozott biztonságú elektronikus aláírással ellátva (⁣pl. AVDH, Netlock, E-személyi, E-szigno).

  Email-en történő beküldés esetén a Pénztár kizárólag csak a Pénztárnál nyilvántartott (regisztrált) email-címről fogad el nyilatkozatot.

  Postai vagy elektronikus úton ⁣nyugdíjszolgáltatásra, 10 éves várakozási idő eltelte utáni kifizetésre irányuló igényt csak abban az esetben fogad el Pénztárunk, ha a pénztártag személyes azonosítása 2017. október 29-e után megtörtént, és azóta azonosítási adataiban és okmányaiban nem történt változás.

  Az online bejelentkezési felületen (www.bpnyugdij.hu/onyp.login-online⁣) tagjaink ellenőrizhetik, hogy személyes azonosításuk megtörtént-e.

  Pénzmosás azonosítás

  A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján Pénztárunknál is el kell végezni valamennyi pénztártag azonosítását, ideértve a meghatalmazottat, rendelkezésre jogosultat és képviselőt is. Amennyiben személyes azonosítása még nem történt meg kérjük, hogy személyes okmányaival és lakcímkártyájával mielőbb fáradjon be személyesen az MBH Bank valamelyik bankfiókjába!
  Ha Ön 2017. október 29-e után lépett be Pénztárunkba vagy ezt követően szolgáltatásban (kifizetésben) részesült, az Ön személyes azonosítása már megtörtént, így Önnek ezzel nincs további teendője.

  Amennyiben a személyes azonosításban akadályoztatva van, ebben az esetben az azonosítás az alábbiak szerint fogadható el:

  • Közjegyző, vagy - külföldi tartózkodás esetén – magyar konzuli tisztviselő általi hitelesített, teljes körűen kitöltött azonosítási adatlap és
  • a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványok, a pénztártag jelenlétében hitelesített másolatának a Pénztárhoz történő megküldése.
  Részletek