Ugrás a tartalomhoz
VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Mastercard Business Gold

Mastercard Business Gold Bankkártya

Azon vállalkozások számára ajánlott, akik minden Mastercard elfogadó helyen és elektronikus csatornán, belföldön és külföldön is egyaránt egy magas presztízs értékű bankkártyát használnának.

Fedezze fel a megújult budapesti Mastercard® Airport Lounge-ot!

Prémium Mastercard® kártyájával 2023. február 1-jétől újra élvezheti a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Airport Lounge-ot. Tudjon meg többet a megújult szolgáltatásról, az exkluzív kínálatról és az aktuális belépési feltételekről!

Mit is ajánlunk?

Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.

  • Díjmentes, értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosítónál.
  • Díjmentes vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
  • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen ATM-ekből egyaránt.
  • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

  • Külföldi utasbiztosítás– A kártyához külföldre szóló baleset-, és poggyászbiztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza.
  • Sürgősségi készpénzfelvétel – Amennyiben bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.
  • SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával elvégzett tranzakciókról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
    • Telebank és MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével letilthatja kártyáját.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Vállalati Fizetési Számlatermékek Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350 –es telefonszámon.

Hasznos dokumentumok