VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Lakossági deviza folyószámla

Az MBH Bank lakossági devizafolyószámlája kézenfekvő megoldás a valutában és devizában végzett műveletek kényelmes és gyors intézéséhez. Számládat egyaránt elérheted az Online bankolási felületen - MBH Internetbank (korábbanBB) vagy MBH NetBANKár - keresztül, illetve a teljes MBH Bank fiókhálózatban, valamint tájékozódhatsz számládról a TeleBankon keresztül. A számla elsősorban tranzakciók lebonyolítására szolgál, de szabad pénzeszközeidet akár lekötött betétként is kamatoztathatod. Az EUR, USD, GBP és CHF1 devizanemekben nyitható folyószámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított. A deviza folyószámla kapcsolódó díjairól a vonatkozó hirdetményben tájékozódhatsz.

1A CHF deviza folyószámla kizárólag a 101-es banki azonosítójú ügyfelek részére elérhető.


A lakossági deviza folyószámla a következő szolgáltatásokkal áll a rendelkezésedre:

  • Kivonat: Bankszámlád forgalmáról havonta kivonatot küldünk. Bővebb információ.
  • Pénztári készpénz ki- és befizetés: Deviza folyószámládra bármely MBH Bank fiókban tetszőleges valutában fizethetsz be, illetve vehetsz fel onnan készpénzt a neked megfelelő valutában.
  • Átutalás: Lehetőséged nyílik belföldi és külföldi átutalások indítására és fogadására forintban és devizában egyaránt. Átutalásaid benyújthatod MBH Internetbankon (korábban BB) keresztül, illetve a teljes MBH Bank fiókhálózatban.
  • Betétlekötés: A számláról - annak devizanemében - fix kamatozású, határozott futamidejű lekötések különíthetők el az igényeidnek megfelelően.
  • MBH Internetbank (korábban BB): Az MBH Internetbank (korábbanBB) segítségével otthonod kényelmében intézheted mindennapi pénzügyeid gyorsan és biztonságosan. A naprakész számlainformációk mellett kedvező költségekkel veheted igénybe tranzakciós szolgáltatásainkat.
  • TeleBank: Az MBH Bank non-stop telefonos ügyfélszolgálata helyi tarifával hívható a nap 24 órájában. Munkatársaink készséggel felvilágosítást adnak minden MBH Bank termékről. TeleBankunk segítéségével lekérdezheted számlád egyenlegét, illetve az utolsó három tranzakciódat.

Hol nyithatok MBH Bank lakossági deviza folyószámlát?

Bármely MBH Bank fiókban.

Hogyan nyithatok MBH Bank lakossági deviza folyószámlát?

Egy kiválasztott MBH Bank fiókban folyószámla szerződést kell kötni.

Nyitáshoz szükséges dokumentum

Személyi igazolvány


Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszed a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.