Online vásárlási biztosítás

Díjmentes biztonság kártyás vásárlásaihoz

Díjmentes biztosítás a kiemelt Mastercard Platinum, Mastercard World Elite, MKB Platinum Metal, MKB World Elite Metal és Mastercard Business Gold kártyabirtokosok számára,kiterjesztett garanciával, legjobb ár garanciával és termékbiztosítással.

Mire terjed ki a biztosítás?

Olyan elektronikai vagy háztartási termékekre érvényes, amelyeket a kártyabirtokos az online vásárlási biztosításra regisztrált Mastercard kártyájával vásárolt bármely, az Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, Norvégiában vagy Svájcban bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az Online vásárlási biztosítási csomag 3 féle védelmet nyújt.

 • Kiterjesztett garancia

  Mastercard Platinum, MKB Platinum Metal, Mastercard World Elite, MKB World Elite Metal lakossági prémium kártyák esetén az online megvásárolt háztartási készülékek (pl. okostelefonok, laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállás, Mastercard Business Gold kártyák esetén a meghibásodásra szóló min. 1 éves gyári jótállás további egy évvel meghosszabbodik.

  A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175 000 Ft összeghatárig.

 • Legjobb ár garancia

  Ha a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálja egy másik webáruházban, legfeljebb 700 000 Ft értékben igényelheti a két ár közötti különbözet visszatérítését.(A termék minimális ára: 17 500 Ft, minimális árkülönbség: 17 500 Ft.)

 • „Termékbiztosítás” lopás vagy rongálódás esetére

  A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700 000 Ft-ig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti áráta kártyabirtokos részére.

Regisztráljon egyszerűen!

 • Regisztráció

  Látogasson el a mastercard.hu/biztositasoldalra, és kattintson az Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálokgombra. Adja meg a bankkártyája első 8 számjegyét, és kattintson a Kártya ellenőrzése gombra. Így eljut az AXA oldalára, ahol az e-mail címe és a bankkártyája első 8 számjegyének megadásával tud regisztrálni a szolgáltatásra.

  Regisztrálom a bankkártyám
 • Biztosítás megerősítése

  A biztosítási kötvény visszaigazolása az e-mail fiókjába érkezik.

 • Biztosítás hozzáadása a Wallethez

  Adja hozzá az Online vásárlási biztosítását az Apple Wallethez (iOS) vagy a YourPass – Yourwallet alkalmazáshoz (Android).

 • Érdeklődés a biztosítással kapcsolatban

  Kérdés vagy biztosítási esemény bejelentése esetén kérjük, hívja a +36 1 224 1127 számot, azonosítsa magát a kötvényszámával, majd kövesse a biztosító utasításait.

 • Éves megújítás

  A biztosítás érvényessége 12 hónap. A lejárat előtt 30, illetve 7 és 1 nappal emlékeztető e-mailt küld a biztosító, amely tartalmazza az AXA biztosítási kötvény megújítási oldalára mutató linket.

 • Újraregisztrálás

  Csak akkor szükséges újra regisztrálnia, ha kicsúszott a megújítási határidőből.

Kapcsolódó anyagok

Dokumentumok

Egyéb információk

A biztosítás igénybevételének részleteit az AXA Online vásárlási biztosítás Általános Szerződési Feltétele tartalmazza, amely rögzíti a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. További információk elérhetők a mastercard.hu/biztositasoldalon, illetve az AXA Online vásárlási biztosítás Általános Szerződési Feltételeiből.

A kárigény benyújtásának egyik fontos feltétele, hogy az online vásárolt elektronikai vagy háztartási termékért azzal a bankkártyával fizetett, amire van regisztrált biztosítása. Ugyanakkor a kárigény benyújtásának pillanatában már nem szükségszerű a regisztrált bankkártya megléte, illetve az online biztosításnak sem szükséges élőnek lennie. Vagyis a kiterjesztett garancia biztosítás esetében, ahol a 2 éves gyári jótállást további 1 évvel meghosszabbítjuk, a kárigény érvényesíthető akkor is, ha már nincs meg az eredeti kártyája.