VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok
Megtakarítások

A befektetési szakértő

A befektetési szakértő

Az elmúlt egy év összehasonlító adati szerint az MBH Egyensúly Alap (korábban MKB) teljesített a legjobban a magyar piacon elérhető, BAMOSZ által nyilvántartott kiegyensúlyozott vegyes alapok között.

Forrás: BAMOSZ, éves hozamok összehasonlítása, 2015. szeptember 30.*

A MBH Egyensúly Nyíltvégű Befektetési Alap (korábban MKB) befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MBH Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint a www.mbhbank.hu és a www.mbhbankalapkezelo.hu honlapokon található Tájékoztatóból, Kezelési szabályzatból és Kiemelt Befektetői Információkból tájékozódhat részletesen.

* 2015. szeptember 30-ára vonatkozóan, a BAMOSZ által kalkulált, a BAMOSZ oldalán elérhető 1 éves visszatekintő hozamok.

A múltbeli információkból nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetőleg teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni!

További információért kattintson ide!

Bármilyen megtakarítási célja van, az MBH Bank szakértelmével Ön biztonságban gyarapíthatja megtakarításait.

Válasszon céljainak megfelelően változatos megtakarítási és befektetési formáink közül!

Most kezdem a megtarakítást, megoldásokat keresek

Céljait kiszámítható módon, alacsony kockázat mellett valósíthatja meg, így megtakarításai hónapról hónapra többet érhetnek.

Személyes tanácsot kérek

A beérkezett kéréseket legkésőbb a következő munkanapon 8 és 20 óra között teljesítjük. Kérjük, töltsön ki néhány adatot érdeklődésével kapcsolatban! Személyes adatainak biztonságát adatvédelmi irányelveink garantálják.