Visa Classic

Készpénzkímélő fizetőeszköz. Válassza a dombornyomott Visa Classic Érintő bankkártyát!

Igényeljen Visa Classic Érintő típusú dombornyomott bankkártyát!

Kinek ajánljuk?

A Lakossági Bankszámla Hirdetményben meghatározott típusú lakossági bankszámlával rendelkező ügyfeleink részére, akikgyakrabban utaznak külföldre és nem szívesen hordanak magukkal túl sok készpénzt, ehelyett szívesebben vásárolnak bankkártyával, valamint biztonságos banki szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

Mit is ajánlunk?

  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.


A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás– Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.

TeleBank szolgáltatás– A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta a MBH Bank NetBank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

Apple Pay szolgáltatás– Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Fizetési számlál és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A(z) Visa Classic bankkártyát az MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a MBH Bank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken