Visa #bees

Készpénzfelvételre és vásárlásra alkalmas fizetőeszköz. Válassza a Visa #bees bankkártyát!

Igényeljen 10-18. év közötti gyermekének Visa #bees bankkártyát!

Kinek ajánljuk?

Bankunknál MBH Bank lakossági Bankszámla+ bankszámlával rendelkező 10 és 18 év közötti kiskorú ügyfeleink igényelhetik törvényes képviselőjükkel.

A bankkártya segítségével gyermeke készpénzt vehet fel, egyenleget kérdezhet le, vagy akár vásárolhat is a Visa logóval ellátott üzletekben belföldön, vagy akár külföldön is.

Mit is ajánlunk?

  • Készpénzfelvétel, egyenleg lekérdezés, valamint vásárlás a Visa logóval ellátott üzletekben.
  • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

  • TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével gyermeke, vagy Ön bármikor letilthatja a kártyát.
  • SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
  • A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta a MBH Bank NetBank szolgáltatáson elérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.
  • Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

Amennyiben a nálunk vezetett bankszámlájához kapcsolódó bankkártyáját le kívánja tiltani, azt a következőképpen kezdeményezheti:

Kirendeltségben személyesen,

vagy a 0-24 óráig hívható központi Telefonos Ügyfélszolgálaton keresztül.

Bankfiók és bankautomata (ATM) kereső

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Visa #bees bankkártyát az MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a MBH Bank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok alábbi linken