MasterCard Gold

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

Prémium Mastercard® betéti- és hitelkártyájával igénybe veheti az Aquaworld pénztári gyorsítósávját 5 vendégével, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhet fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel és snackekkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat.
A szolgáltatás 2022. november 29-től 2023. május 31-ig vehető igénybe.

Érdekel

Fedezze fel a megújult budapesti Mastercard® Airport Lounge-ot!

Prémium Mastercard® kártyájával február 1-jétől újra élvezheti a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Airport Lounge-ot. Tudjon meg többet a megújult szolgáltatásról, az exkluzív kínálatról és az aktuális belépési feltételekről!

Megnézem

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás telefonszámai:

2019. június 13-ig igényelt bankkártyák esetén:

Budapest

telefon:

(36-1) 270-0521

fax:

(36-1) 270-0519

Bécs

telefon:

(43-1) 525 03 6516

Budapest

telefon:

fax:

(36-1) 270-0521

(36-1) 270-0519

Budapest

Bécs

telefon:

telefon:

(36-1) 270-0521

(43-1) 525 03 6516

2019. június 14-től igényelt bankkártyák esetén:

telefon: + 36 1236 75 05

Kinek ajánljuk?

MasterCard Gold Érintő kártyánkat azon kiemelt lakossági ügyfeleinknek ajánljuk,

 • akik a tekintélyt teremtő Gold kártyával történő vásárlást részesítik előnyben a készpénzes fizetés helyett, bel- és külföldön egyaránt.
 • akik számára fontos a speciális kártyaszolgáltatások megléte.
 • akik gyakran utaznak és elvárják, hogy külföldi utazásaik során is kiemelt szolgáltatásokban részesüljenek.
 • akik a kártya gyakori használatához nagy összegű betétet tartanak számlájukon, és jelentős számlaforgalmat bonyolítanak.

Mit ajánlunk?

 • Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.
 • Értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást külön díj nélkül.
 • Automatikus asszisztencia szolgáltatást.
 • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
 • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

Külföldi utasbiztosítás– A kártyához magas színvonalú külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász-, és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza. Amennyiben Ön a bankkártya aktiválását követően legfeljebb 30 napra utazik külföldre (az állandó lakóhelyétől eltérő országba), akkor nem kell külön utasbiztosítást kötnie.

Sürgősségi készpénzfelvétel– Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás– Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról. Így folyamatosan nyomon követheti bankszámla egyenlegének alakulását.

TeleBank szolgáltatás– A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

A bankkártyával végrehajtott tranzakciókról havonta, a MBH Bank NetBank szolgáltatásonelérhető elektronikus bankszámlakivonattal nyújtunk tájékoztatást.

Apple Pay szolgáltatás – Gyors és biztonságos fizetési megoldás a plasztik bankkártyák használata nélkül.

Prémium Mastercard Előnyök

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

A(z) MasterCard Gold bankkártyát az MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a MBH Bank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


  Kapcsolódó dokumentumok:

  Archív dokumentumok alábbi linken