Betéti bankkártyák és hitelkártyák

Könnyítse meg vásárlásait, válasszon bankkártyáink közül!

Egyszerűség, gyorsasság, változatosság.

Bankkártyáink széles körben elfogadottak, mind külföldön, mind belföldön használhatóak készpénzfelvételre ATM-eknél, bankpénztári POS termináloknál, valamint vásárlásra is. Bizonyos kártyáink alapszolgáltatásai közé tartozik a fentieken kívül egy külföldön használható beteg-, baleset- és poggyászbiztosítás.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk, hogy a legyártott bankkártyák minden esetben inaktív állapotbankerülnek kibocsájtásra.

A bankkártyák aktiválása az első ATM vagy a bankkártyában lévő chip segítségével végrehajtott POS tranzakcióval és a PIN kód megadásával történik. A MBH Bank ATM-jeinek listáját megtalálja az ATM és fiókkereső oldalon található ATM és fiókkeresőben.

A megújított bankkártyákhoz új PIN kód nem kerül kiküldésre, azok a lejáró bankkártya PIN kódjával használhatóak. A bankkártyák érintő funkciója is az ATMvagy a chip segítségével végrehajtott egyéb tranzakcióután kerül aktiválásra.

Amennyiben további kérdése merül fel, munkatársaink várják hívását a Telefonos Ügyfélszolgálat +36 1 311 3110 vagy +36 1 212 0202-es telefonszámán.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amennyiben Ön új bankkártyát kapott, a bankkártya aktiválását megelőzően kérjük, mindig ellenőrizze, hogy az új bankkártyán szereplő adatok-különös tekintettel a bankkártya számára és érvényességére- megegyeznek-e a MBH Bank Netbankban található aktiválni kívánt bankkártya adataival!

Kizárólag abban az esetben aktiválja a bankkártyát, ha ezek megegyeznek! Adateltérés esetén kérjük, hívja a +36 1 311 3110 telefonszámot!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás 2023.április 30. 24:00 óráig

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás elérhetőségei:

Kártyaszerződéseés annak dokumentációja alapján : Allianz Hungária Zrt. Budapest: (+36-1) 270-0521, Fax: (+36-1) 270-0519 MondialAssistance Group Bécs: (+43-1) 525-03-6516

vagy

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.: + 36 1236 75 05

Tisztelt Ügyfelünk!

A bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás tekintetében, az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt szeretnénk felhívni a figyelmét a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. által kiadott közleményre: https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás 2023. május 1-jétől
Változásokkal kapcsolatos részletes információkért kattintson IDE

MasterCard Gold

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen érintő funkcióval ellátott MasterCard Gold típusú bankkártyát!

Visa Classic

Készpénzkímélő fizetőeszköz 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással. Válassza a dombornyomott Visa Classic Érintő bankkártyát!

VISA Unembossed

Készpénzkímélő fizetőeszköz kedvező díjszabással. Válassza a Visa Unembossed bankkártyát! Igényeljen Visa Unembossed típusú bankkártyát!


    Kapcsolódó dokumentumok:

    Archív dokumentumok alábbi linken

    Vásároljon biztonságosan, kezelje kényelmesen pénzügyeit: