VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Jogelőd hirdetmények, szabályzatok

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a2019. április 30-i beolvadást (B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon MBH Bank Bank Zrt. beolvadása a Mohácsi MBH Bank Zrt.-be), az MTB Zrt. meghatározott számla-, betét-, és hitelállományának Mohácsi MBH Bank Zrt.-re átruházását, valamint a Mohácsi MBH Bank Zrt. MBH Bank Zrt.-re történt névváltozását követően további beolvadások történnek 2019. október 31. napjával az alábbiak szerint:
a 3A MBH Bankszövetkezet; a Békés MBH Bankszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ MBH Bankszövetkezet; a Hungária MBH Bank MBH Bankszövetkezet; a KORONA TAKARÉK MBH Bankszövetkezet; az M7 TAKARÉK MBH Bankszövetkezet; a Nyugat MBH Bank Szövetkezet; a Pátria MBH Bankszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK MBH Bankszövetkezet és a MBH Bank Kereskedelmi Bank Zrt. beolvadnak a MBH Bank Zrt.-be.

A beolvadó Szövetkezeti Hitelintézetek mint jogelődök általános jogutódja a MBH Bank Zrt.
A fentiek következtében a „Jogelőd hirdetmények, szabályzatok” pontban közzétett dokumentumok a jogelődök tekintetében a továbbiakban a MBH Bank Zrt.-re vonatkoznak.

A jelen menüpont a jogelődök,
a B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon MBH Bank Bank Zrt. és az MTB Zrt. 2019. április 30-ig,
a A3 MBH Bankszövetkezet; a Békés MBH Bankszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ MBH Bankszövetkezet; a Hungária MBH Bank MBH Bankszövetkezet; a KORONA TAKARÉK MBH Bankszövetkezet; az M7 TAKARÉK MBH Bankszövetkezet; a Nyugat MBH Bank Szövetkezet; a Pátria MBH Bankszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK MBH Bankszövetkezet és a MBH Bank Kereskedelmi Bank Zrt. 2019. október 31–igmegkötött számla-, betét-, és hitelszerződések mellékletét képező Üzletszabályzatokat, Általános Szerződési feltételeket és Hirdetményeket tartalmazza, amelyek a jogelődök által megkötött megállapodásokból eredő jogokkal és kötelezettségekkel együtt 2019. május 1–től, illetve 2019. november 1-től a MBH Bank Zrt.-re szállnak át.

KÉRJÜK, VÁLASSZON AZ ALÁBBIAK KÖZÜL: