VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások

Az MBH Bankban egy helyen kínálunk különböző megoldásokat banki pénzügyeidre és biztosítási-, megtakarítási igényeidre is. Biztosítási partnerünk, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által széleskörű élet-, baleset-, nyugdíj-, és egészségbiztosítási szolgáltatások érhetők el Neked és családod biztonságos jövője érdekében.

Nyugdíjcélú előtakarékosság

Pannónia Nyugdíj KötvényE

Kényelmesen élni nyugdíjasként is lehet. Válaszd a Pannónia Nyugdíj KötvényE biztosítást, amely megoldást kínál többféle helyzetre az igényeidre szabva. Kihasználhatod az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítés lehetőségét, hogy ezzel is növeld a megtakarításaidat. A tartam során Nyugdíjcélú eseti befizetésekkel tovább gyarapíthatod előtakarékosságodat, amelyekre szintén igénybe veheted az adójóváírást. Sőt, bizalmadat hűségbónusszal jutalmazza a biztosító, amely tovább emeli a megtakarításodat.

A Pannónia Nyugdíj KötvényE nyugdíjbiztosítási termékben megtakarított összeg segít abban, hogy nyugdíjas évid alatt is fenntarthasd korábban megszokott életszínvonaladat és nyugodt pihenéssel tölthesd a munka utáni éveidet.

Pannónia Értékmegőrző 2016 Nyugdíjbiztosítás

Ha kiegyensúlyozott hétköznapokat tervezel nyugdíjas éveire, válaszd a biztonságos és kötvényben garantált megtakarítási lehetőséget, így lejáratkor a személyi jövedelemadó kedvezménynek (20%) és a többlethozamoknak köszönhetően a biztosítás összege csak növekedhet. Megtakaríthatsz, a megtakarításod pedig gondoskodik róla, hogy nyugdíjas éveidben is megvalósíthasd az álmaidat.

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítás

Ha már rendelkezel 250.000 Ft-os megtakarítással, amit egy összegben, költséghatékonyan szeretnél nyugdíjas éveidre félretenni, akkor a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítást ajánljuk Neked. Díjnyertes nemzetközi és hazai eszközalapok széles választéka nyújt lehetőséget pénzed befektetésére, sőt bizalmadat hűségbónusszal jutalmazza a biztosító, amely tovább gyarapítja a megtakarításodat. Módodban áll nyugdíjcélú eseti díjakkal növelni befektetésedet, amelyekre szintén igénybe veheted az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítést.Megtakarítás, befektetés

Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás

Mindannyian rendelkezünk tervekkel a jövőnket illetően. Céljaid eléréséhez megtakarításra van szükséged, melyet éveken át gyarapíthatsz. Ebben segít a rendszeres díjfizetésű Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás. Megválaszthatod, hogy a biztosításban elhelyezett megtakarításod mely eszközalapokba kerüljön befektetésre. Nemzetközi vagy akár hazai piacokon is befektetheted pénzedet a díjnyertes eszközalapjainkba az MBH Alapkezelő Zrt. segítségével és támogatásával, melynek részleteit a feltételekben találod. 

Pannónia Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás és Euró Alapú Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás

Nagyobb összegű megtakarítással rendelkezel, de nem tudod mibe fektesd? Ha a Forint vagy Euró Alapú Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás mellett döntesz, Te választhatod ki díjnyertes eszközalapjaink közül, hogy nemzetközi vagy hazai piacokon kerüljön befektetésre a pénzed. Ha legalább 250 000 Ft vagy 750 € megtakarítással rendelkezel, egyszerű és kényelmes megoldást nyújt Neked a biztosítás abban, hogy tovább gyarapíthasd meglévő megtakarításodat céljaid eléréséhez.Kockázati életbiztosítások

Pannónia Bárka Élet-, Baleset-és Betegségbiztosítás

Ajánlatunk elsősorban az anyagi biztonságot fontosnak tartó családoknak és munkatársaikat megbecsülő kis- és középvállalatoknak szól. A Bárkára négyféle biztosítást pakolt fel a biztosító, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhatsz, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodtál; szeretteid, önmagad vagy kollégáid biztonságáról. Moduláris és rugalmas, biztosítottanként eltérő szolgáltatásokkal és biztosítási összegekkel kötheted meg. Értékkövetési lehetőségünkkel évről évre növelheted a biztosítási összeget, hogy szeretteidről mindig megfelelő szinten tudj gondoskodni.

Pannónia BajTárs Balesetbiztosítás

Váratlan balesetek bármikor és bárhol előfordulhatnak, felforgatva ezzel megszokott életünket. A balesetek elszenvedőinek a teljes felépüléshez nagy szükségük van az orvosi segítségen túl a család és a barátok támogatására is. A balesetekkel járó anyagi veszteség minimalizálásában segítséget tudunk nyújtani a csonttöréstől kezdve egészen a súlyos sérülésekig.

Kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszed a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Kapcsolódó dokumentumok