Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2023. június 11-én, június 12-én, június 18-án és június 19-én 03:00 és 04:00 között tervezetten nem lesznek elérhetők a korábban Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon, további részletek itt.

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Panaszbejelentés

Célunk, hogy Ön minden szempontból elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ügyintézésünkkel. Tudjuk azonban, hogy minden nagy szervezet működése során előfordulhatnak olyan esetek, amellyel kapcsolatban ügyfeleink nem elégedettek a Bank eljárásával. Rövid összefoglalónkkal szeretnénk segíteni Önt abban, hogy panaszát egyszerűen és eredményesen juttathassa el hozzánk.  

A panaszok kezeléséről a Panaszkezelési szabályzatunkban nyújtunk részletes tájékoztatást.

Panaszát bejelentheti szóban vagy írásban, személyesen vagy meghatalmazott útján

  • az alábbi online panasztételi felületen,
  • elektronikus csatornán küldött üzenetben (MBH Netbank (korábban BB), MBH Netbank (korábban MKB),
  • elektronikus levélben az ugyfelszolgalat@mbhbank.hu e-mail címen,
  • a 06 80 350 350 (külföldről +06 1 373 3399) telefonszámon elérhető Telebank ügyfélszolgálatunkon vagy VideóBankon keresztül,
  • bármely bankfiókunkban ügyfélfogadási időben,
  • postai úton az MBH Bank Nyrt. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. központi címére küldött levélben,
  • Telefaxon a 06 66 620 386 fax számon,

Amennyiben meghatalmazott útján kíván eljárni, javasoljuk, hogy használja a Bank meghatalmazás mintáját, amelyet minden esetben be kell nyújtani a panasztétellel egyidejűleg. A tartalmi és formai szempontból elfogadható meghatalmazásról a kapcsolódó tájékoztatónkban található bővebb információ.

 A panaszok kivizsgálása és megválaszolása

A panaszok rendezését kiemelt feladatként kezeljük, azokat haladéktalanul kivizsgáljuk, és a feltárt hibákat orvosoljuk. Az írásban tett panaszbejelentéseket rögzítjük, és a panasz kivizsgálásának eredményéről a panasz közlését követő 30 naptári napon  – pénzforgalmi szolgáltatással összefüggő panasz esetén 15 munkanapon - belül tájékoztatjuk. Emellett a beérkezett észrevételeket rendszeresen elemezzük, és ennek eredményeit felhasználjuk szolgáltatásaink és ügyfélkezelési rendünk továbbfejlesztéséhez is.  

Jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben a panaszkezelés eredményével nem elégedett, Ön jogorvoslattal élhet. A jogorvoslati lehetőségekről részletesen tájékozódhat a Panaszkezelési szabályzatból, illetve panaszára adott válaszlevelünkből.

Mielőtt bejelentését rögzítené, kérjük, olvassa el Panaszkezelési Szabályzatunkat alább a Kapcsolódó dokumentumok között.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az"Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi az Adatkezelési és Panaszkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kérjük, hogy elektronikus ügyintézés választása esetén mindenképpen adja meg e-mail címét.
* Kötelezően kitöltendő mezők.