Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2023. június 11-én, június 12-én, június 18-án és június 19-én 03:00 és 04:00 között tervezetten nem lesznek elérhetők a korábban Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon, további részletek itt.

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

MBH a fogyasztókért

Az MBH Bank Nyrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfelei számára a legmegfelelőbb banki termékeket nyújtsa és szolgáltatásainak színvonala elégedettségüket szolgálja.

Fogyasztóvédelmi tevékenységünket a felelős és tisztességes szolgáltatói magatartás, továbbá a tudatos fogyasztói magatartás elősegítése mentén végezzük. E kétoldalú felelősség kulcspontja a fogyasztó részéről megvalósuló felelősségteljes, körültekintő eljárás. Ezért egyik legfontosabb feladatunk a pénzügyi fogyasztói tudatosság magasabb szintre emelése, különösen a fogyasztók pénzügyi ismereteinek folyamatos bővítésével, a különböző termékek előnyeinek és kockázatainak közérthetőés kiegyensúlyozott bemutatásával, egy esetleges szerződésszegés negatív következményeinek ismertetésével, és nem utolsó sorban az MNB honlapján közzétett fogyasztóvédelmi alkalmazások közvetlen elérhetővé tételével.

Különösen fontos ez a hitelfelvétel vagy befektetések esetében, amikor nem csak ügyfeleink igényeit, de lehetőségeit is fontos mérlegelni, és közösen keresni a legmegfelelőbb, biztonságos megoldást, amihez ügyfeleink megfontolt döntésére is szükség van.

A megfontolt, minél megalapozottabb pénzügyi döntéshez elengedhetetlen a széleskörű tájékozódás, ezért javasoljuk, hogy minden esetben alaposan tanulmányozza át az adott termék vagy szolgáltatás igénybevételi feltételeit.

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy valamely termék valóban megfelel-e megtakarítási,befektetési vagy hitelfelvételi céljainak, pénzügyi ismereteinek, kockázatviselő képességének és kockázatvállaló hajlandóságának kérjük, egyeztessen fióki kapcsolattartójával, üzletkötőjével vagy privát bankárával,akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Elkötelezettek vagyunk a hatékony fogyasztóvédelmi szerepvállalásunk iránt, ezért elsődleges szempont, hogy termékeink és szolgáltatásaink átláthatók legyenek, mindig közérthető és pontos információt nyújtsunk, és felelős szolgáltatói magatartásunkról biztosítsuk.

Köszönjük bizalmukat!

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

Fizetési nehézség esetén kérjük, olvassa el az MNB tájékoztatóját.