Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatásai új verzió kiadása miatt 2023. 06. 15-én 20:00 és 21:00 óra között nem lesznek elérhetőek.
További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a TeleBankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük!
Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy 2023. június 11-én, június 12-én, június 18-án és június 19-én 03:00 és 04:00 között tervezetten nem lesznek elérhetők a korábban Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon, további részletek
itt.

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Az MBH Bank ESG stratégiája és teljesítménye

Fenntarthatóság - Társadalom - Vállalatirányítás

Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás

„MBH Bank, partner a fenntartható pénzügyekben”

Az MBH Bank stratégiai célul tűzte ki egy olyan infrastruktúra, termék és szolgáltatási paletta létrehozását a lakossági és a vállalati ügyfeleknek egyaránt, ami hozzásegíti őket saját fenntarthatósági és klímacéljaik megvalósításához.

kep3.png

Felelős partner a zöld pénzügyekben.

A gazdaság motorjaként és finanszírozóként a bankszektor kiemelt szerepet játszik a fenntarthatósági célok elérésében. Hazánk egyik legnagyobb bankcsoportjának tagjaként élenjárók kívánunk lenni e téren is.

Kiemelt területeink:

  • Energiafogyasztás forrása, energiahatékonyság
  • Hulladékkezelés
  • Vízkezelés
  • Egyéb környezeti hatások

Az MBH Bank és a közösség

Célunk a pénzügyi kultúra fejlesztése, az önkéntesség és a közösségi értékek támogatása.

Elkötelezettek vagyunk a munkavállalóink jólléte, dolgozóink fizikai és mentális egészségének megőrzése iránt.

A munkavállalókat érintő jóléti intézkedések része a munka és a magánélet egyensúlyának a biztosítása,  családbarát munkahely megteremtése, egyenlő karrierlehetőségek biztosítása.

Közösségünk jóllétének fejlesztése érdekében különböző programokat tervezünk indítani dolgozóink tudatosságának és ismereteinek bővítésére, illetve szemléletformálására.

Ezen programok a dolgozói-életút teljes spektrumát lefedik, különös hangsúlyt fektetve az egyes dolgozói életciklusok egyedi igényeire, mint például a gyakornokok, pályakezdők, várandós és visszatérő kismamák, kispapákat érintő programok, illetve a 60 év feletti munkavállalókra irányuló támogatások.

Munkatársaink képzésére, tehetségek gondozására kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk.

Széles körű edukációs programokkal támogatjuk kollégáink szakmai tudásának bővítését és képességük fejlesztését

shutterstock_91813130_440_.jpg
kep1.png

Felelős vállalatirányítás, transzformáció és transzparencia

Az MBH Bank célul tűzte ki a transzparens, fenntarthatósági szempontokat támogató külső és belső működés kialakítását. Lényeges számunkra, hogy a vállalatirányítási folyamatainkba is beépüljenek a fenntarthatósági szempontú szabályzatok, politikák.

Rövid távú célunk a működésen belüli fenntarthatósági szerepvállalás átláthatósága, megfelelve a szabályozói elvárásoknak.

Elkötelezettség – Irányítási szempontból kiemelten fontosnak tartjuk és törekszünk a legjobb piaci gyakorlatnak megfelelő, az eredményes és hatékony működést biztosító társaságirányítási rendszer kialakítására és működtetésére, a felelősségteljes vállalatirányításra.

Társadalmi felelősségvállalás

Bankunk társadalmi felelősségvállalási programja rendkívül széles skálán mozog. Fontosnak tartjuk, hogy gazdasági lehetőségeinkhez mérten hozzájáruljunk a közösségi fejlődéshez, a természeti és társadalmi környezet érintettjeinek jóllétéhez.

Kiemelten fontos ügyeink:

  • a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása felzárkóztatás által
  • pénzügyi tudatosság és digitális íráskészség fejlesztése
  • magyar művészet és kultúra támogatása
kep4.png

Aktualitások

aktualitas_nincsmirevarni_banner-318x200-esg-felelos-mukodes-1.jpg

Megoldás kell az energiaválságra

Évtizedek óta téma a hazai épületek energetikai CO2 kibocsátása, de már nem elég csak beszélni róla.

aktualitasok_dobbanto_shutterstock_167788889_318x200px.jpg

Fókuszban a válságálló-képesség

Az idei év első Dobbantó Klubján a vállalkozások számára nélkülözhetetlen rezilienciáról volt szó.

aktualitasok_nok dijazva_shutterstock_79543588_318x200px.jpg

Miért kerül kevesebb nő vezető beosztásba?

Idén először díjazták a magyarországi pénzügy területén maradandó értéket teremtő női szakembereket a Women in Finance 2022 Díjátadó Gálán

Pénzügyi navigátor

Siker a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Programban

Az MBH Bank korábbi tagbankja érdemelte ki elsőként a Kiemelkedő Digitális Hitelintézet védjegyet a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program keretében.