VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Bankolás mobilról

Lakossági ügyfeleknek

exBB_app_egyenleg_nem_lathato_32px.png

MBH Bank App (korábban BB)

Ha eddig az MKB Mobil Appot (korábban BB) használtad, vagy 2022. április 1. után lettél lakossági ügyfelünk (kivéve Prémium és Private Banking).

A belépéshez használd a korábban beállított mPIN kódot vagy a biometrikus azonosítódat (ujjlenyomat, Touch ID vagy Face ID).

exMKB_app_egyenleg_nem_lathato_32px.png

MBH Bank App (korábban MKB)

Ha eddig az MKB Mobilalkalmazást használtad, vagy 2022. április 1. után lettél lakossági Prémium vagy Private Banking, illetve mikro-, kis- vagy középvállalati ügyfelünk.

A belépéshez használd a korábban beállított mPIN kódot vagy a biometrikus azonosítódat (ujjlenyomat, Touch ID vagy Face ID).

exTAKI_app_egyenleg_nem_lathato_32px.png

MBH Bank App (korábban Takarék)

Ha eddig a Takarék Mobilappot használtad.

Jelentkezz be a megszokott felhasználói azonosítóddal és jelszavaddal, vagy a belépéshez használd a korábban beállított mPIN kódot, biometrikus azonosítódat, vagy azonosítsd magad VICA alkalmazással.

Segítünk eligazodni!

Milyen esetben válaszd az MBH Bank App (korábban BB) alkalmazást?

  • Ha az MBH Netbank (korábban BB), előző nevén MKB Internetbank (korábban BB) szolgáltatásra szerződtél. (A szolgáltatás megnevezését az igénylési szerződésen találod.)
  • Ha a számlaszámod első 3 számjegye 101. (A számlaszámot a számlakivonaton és a szerződésben találod.)
  • Ha 2022. április 1. után nyitottad az első lakossági bankszámládat, de nem Prémium vagy Private banking számlacsomag keretében.
  • Ha 2022. április 1. után betéti- vagy hitelkártyát igényeltél, és a kártyaszámod 409360, 510019, 525642, 547425 vagy 557704 számokkal kezdődik.

Milyen esetben válaszd az MBH Bank App (korábban MKB) alkalmazást?

  • Ha az MBH Netbank (korábban MKB), előző nevén MKB NetBANKár szolgáltatásra szerződtél, ami az alkalmazás előfeltétele. (A szolgáltatás megnevezését az igénylési szerződésen találod.)
  • Ha a számlaszámod első 3 számjegye 103. (A számlaszámot a számlakivonaton és a szerződésben találod.)
  • Ha a számlaszámod első 3 számjegye 103 és 2022. április 1. után nyitottad az első mikro-, kis-, vagy középvállalati számládat, vagy lettél lakossági Private Banking vagy Prémium ügyfél.
  • Ha 2022. április 1. után betéti- vagy hitelkártyát igényeltél, és a kártyaszámod 533418, 540719, 540720, 542436 vagy 547337 számokkal kezdődik.

Milyen esetben válaszd az MBH Bank App (korábban Takarék) alkalmazást?

  • Ha az MBH Netbank (korábban Takarék), előző nevén Takarék Netbank szolgáltatásra szerződtél. (A megnevezést a szolgáltatási szerződésen vagy a keretszerződésen találod.)

Kapcsolódó digitális szolgáltatásaink

Online bankolás

Az MBH Netbank (korábban BB), az MBH Netbank (korábban MKB), az MBH Netbank(korábbanTakarék), a Vállalati Netbank (korábban MKB) és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Mobilfizetés

Könnyedén, bármikor, akár útközben is intézheted pénzügyeidet a mobilodról.

Apple Pay

Fizess Apple eszközöddel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Összes digitális szolgáltatás