VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput! Díjmentes szolgáltatásunkkal az ügyintézés elérhető a nap 24 órájában. Internetes megkeresésére küldött válaszunkat közvetlenül az Ügyfélkapu postaládájába továbbítjuk, és igény szerint SMS-ben vagy e-mailben is értesítjük Önt a válasz érkezéséről, így azonnal hozzájuthat az információkhoz.

Fizetési mód

Mindenkori fizetési kötelezettségeit Havi Fizetési Értesítőnk részletezi, amelyet a törlesztőrészletek esedékességét megelőzően juttatunk el Önnek. Az alábbiakban ismerje meg azokat a fizetési módokat, melyekkel havi törlesztőrészleteit rendezheti. A díjfizetés módja a futamidő alatt díjmentesen változtatható.


Csekkes fizetés

Havi törlesztőrészleteit Ön fizetheti rendszeresen postai csekken is. Felhívjuk figyelmét, hogy a csekkes befizetés díja a következő havi fizetési értesítőn, Készpénz átutalási megbízás (csekk) díj címen kerül kiterhelésre.

Amennyiben Ön rendszeresen postai csekken kíván fizetni, erre vonatkozó szándékát az Ügyfélkapun belül a Fizetési mód>Csekkes fizetés menüpontban jelezheti felénk. Amennyiben Önnek szüksége van bármelyik korábbi hónapra szóló csekkre, azt az Ügyfélkapun belül a Törlesztés>Csekk/fizetési értesítő igénylés menüpontban kérheti, melyet rendszerünkben tárolt levelezési címére postázzuk.

Amennyiben Ön havi törlesztését szeretné gyorsan, sorban állás nélkül, kényelmesen rendezni, a következőkben ajánljuk figyelmébe a Beszedéssel történő fizetés, vagy Átutalás fizetési módokat. Ezen fizetési módok választása esetén Ön nem csak egyszerűen és kényelmesen rendezheti törlesztését, de csekk díjat sem számítunk fel!


Beszedéses törlesztés

(felhatalmazás hitelkártya vagy fizetési számla terhére történő fizetésre)

Az automatikus beszedéses terhelés a fizetés legkényelmesebb módja, az Ön felhatalmazása alapján törlesztőrészletének összegét az esedékesség napján leemeljük az Ön fizetési számlájáról vagy hitelkártyájáról.

Az Ügyfélkapun belül a Fizetési mód>Csoportos beszedés menüpontban töltheti le beszedéses terhelés nyomtatványunkat. A nyomtatvánnyal a számlatulajdonos kezdeményezheti a számlavezető bankjánál a beszedési megbízás létrehozását. Fel kell tüntetni a számlatulajdonos adatait (neve, számlaszáma), a szerződő/fogyasztó adatait (Ügyfelünk neve, címe és az MBH Banknál létrejött Szerződés száma), a teljesítés adatait (érvényesség kezdete és vége), valamint az értékhatárt. Az MBH Bank Autófinanszírozási Üzletág azonosítója beszedés esetén: A12242054

A beszedéses törlesztés fizetési mód csak akkor lép hatályba, ha a számlavezető bank a felhatalmazást befogadta és az MBH Bank részére továbbította. Mivel a várható átfutási idő körülbelül 30 nap, kérjük, a soron következő fizetési értesítőn szíveskedjen figyelni a befizetés módját.


Átutalás

Ön havi befizetéseit rendezheti átutalással is, az egyes utalásokat a számlavezető bankjánál Önnek kell kezdeményeznie. Az eseti átutaláshoz szükséges adatokat a havi fizetési értesítőjén feltüntetjük (számlaszám, Szerződésének száma, esedékesség napja, törlesztés összege). Amennyiben az MBH Banknál rendelkezik fizetési számlával, úgy egyedi átutalási megbízását az MBH Bank MBH Netbank (korábbank MKB) ill. MBH Netbank (korábban BB) rendszerében is rögzítheti.


Készpénzfizetés MBH Bank fiókban

Havi befizetését rendezheti készpénzbefizetéssel, bármely MBH Bank fiókban. A befizetéshez szükséges adatokat a havi fizetési értesítő tartalmazza (számlaszám, Szerződésének száma, esedékesség napja, törlesztés összege). Erre a linkre kattintva megkeresheti az Önhöz legközelebbi MBH Bank fiókot.