VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput ! Díjmentes szolgáltatásunkkal az ügyintézés elérhető a nap 24 órájában. Internetes megkeresésére küldött válaszunkat közvetlenül az Ügyfélkapu postaládájába továbbítjuk, és igény szerint SMS-ben vagy e-mailben is értesítjük Önt a válasz érkezéséről, így azonnal hozzájuthat az információkhoz.

Adatmódosítás

Állandó cím módosítás

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Lakcím (székhely) módosítása menüpontban jelezheti az állandó címének változását, és ott az állandó cím módosításához szükséges dokumentumokat (új lakcímkártya, cég esetében cégbírósági végzés) is elküldheti számunkra. A módosításhoz szükséges dokumentum kézhezvételét követően postán megküldjük Önnek engedélyünket az állandó címváltozás forgalmi engedélyben történő átvezetéséhez.

Az új forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül meg kell küldenie az MBH Banknak.


Levelezési cím módosítás

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Levelezési cím módosítása menüpontban jelezheti postacímének változását új címe megadásával.


Telefonszám változás

Amennyiben telefonszáma megváltozott, az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása> Telefonszám változás menüpontban megadhatja új belföldi telefonos elérhetőségét.


Névváltozás

Amennyiben neve megváltozott, az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Névmódosítás menüpontban jelezheti és ott a névmódosításhoz szükséges dokumentumokat (magánszemély esetén anyakönyvi kivonat vagy személyi igazolvány, cég esetében a cégbírósági végzés) is elküldheti számunkra. A módosításhoz szükséges dokumentum kézhezvételét követően postán megküldjük Önnek engedélyünket a névmódosítás forgalmi engedélyben történő átvezetéséhez.

Az új forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül meg kell küldenie az MBH Banknak.


Személyi igazolványszám módosítása

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Személyi igazolványszám változás menüpontban adhatja meg új személyi igazolványszámát és kérjük, küldje el számunkra új személyi igazolványának másolatát.


Amennyiben Ügyfelünk átalakul, társasági formája megváltozik vagy változás következik be adataiban, de a korábbi vállalkozás jogutódjaként működik tovább

Kérjük, küldje el részünkre a változásról szóló cégbírósági végzést vagy a módosított cégkivonatot. A megküldött dokumentumok alapján módosítjuk nyilvántartásunkban vállalkozásának adatait.


Egyéb ügyintézés

Amennyiben nem tudja egyértelműen eldönteni, hogy melyik ügyintézést válassza, az Ügyfélkapun belül a Engedélyek>Egyéb ügyintézés menüpontban tetszőleges tartalmú levelet juttathat el hozzánk, ahhoz kapcsolódóan dokumentumokat tölthet fel, sőt néhány kattintással megadhatja, hogy milyen formában (e-mail, fax, posta) és mely címre kéri válaszunkat.

Amennyiben Ön több szerződéssel is rendelkezik az MBH Banknál, akkor a változások a többi Szerződésén is életbe lépnek.

A fent részletezett adatmódosításokat az ugyfelszolgalat.budapestauto@mbhbank.hu e-mail címre küldött üzenetében is jelezheti felénk vagy írásos kérelmét faxon illetve postán is eljuttathatja részünkre. Kérjük, a változást igazoló dokumentumokat minden esetben mellékelje kérelméhez.