Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2023. június 11-én, június 12-én, június 18-án és június 19-én 03:00 és 04:00 között tervezetten nem lesznek elérhetők a korábban Budapest Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásai. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon, további részletek itt.

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Akadálymentesség

A felelős gondolkodás az MBH Bank tevékenységének minden szintjén érvényesül. CSR stratégiáinkat a teljes működési környezetünket érintő felelős magatartás és működés, az ügyfelek, a munkatársak és a civil társadalom iránti elkötelezettség határozták meg.

A társadalmi felelősségvállalásunk egyik fókuszterülete az esélyegyenlőség. Vállalati kultúránk meghatározó eleme a befogadó munkahelyi szemléletmód, így mindenki számára egyenlő esélyeket biztosítunk. Éppen ezért alapító és aktív tagjai vagyunk a 2010-ben létrejött Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumának is.

Úgy véljük, hogy felelős pénzintézetként kötelességünk a hátrányos helyzetű ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása, így azért dolgozunk, hogy weboldalunk akadálymentesen is használható legyen.

A gyengén látó felhasználók számára weboldalunk képernyőolvasó programokkal könnyen használható. Az oldalon megjelenő tartalom magas kontrasztos nézetben elérhető, hogy segítsük a színvak és színtévesztő ügyfeleinket.

Folyamatosan dolgozunk bankunk akadálymentes fejlesztésén. Kérjük, ossza meg velünk ötleteit és tapasztalatait, hogy javíthassuk működésünket!


Bankfiókjainkban személyesen intézheti pénzügyeit ügyfélszolgálatainkon. Fiókhálózatunk és az ATM-ek több, mint 90 százaléka akadálymentesen megközelíthető és használható.

Akadálymentes fiókok és ATM-ek

Akadálymentes fiók és ATM keresőnk a gombra kattintva érhető el.